کد خبر: 1302247
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۱
ارکستر «کلید صلح» با اجرای رپرتواری از ۹ آهنگساز بزرگ جهان، قطعاتی کلاسیک برای ارکستر زهی را با رهبری محمود میرزایی طی سه شب با عنوان «پای پنجره معشوق» در تالار رودکی روی صحنه می‌برد.

جوان آنلاین: ارکستر «کلید صلح» با رهبری و مدیریت هنری محمود میرزایی، پس از اجرا‌های موفق سال گذشته در تالار رودکی تهران و سمنان، بار دیگر و با انتخاب آثاری در موسیقی کلاسیک، میزبان علاقه‌مندان این موسیقی خواهد بود.

در این کنسرت حمید فرتاش به عنوان کنسرت‌مایستر، احمد رضوی سولیست پیانو، حمید فرتاش و فرناز دارویی سولیست ویولن در کنار ارکستر حضور دارند.

رپرتوار انتخابی برای این کنسرت در برگیرندۀ داستانی جذاب و عاشقانه است که به قلم رهبر ارکستر، متناسب با فضای موسیقایی آثار تحریر شده و با صدای دل‌نشین کمند شوهانی به عنوان راوی داستان در میانۀ قطعات، به مدت سه‌شب در تاریخ‌ها ۲۵، ۲۶ و ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ در تالار رودکی به روی صحنه خواهد رفت.

«موسیقی کوچک شبانه» اثر ولفانگ آمادئوس موتزارت، «کنسرتو پیانو در ر ماژور» از آثار یوهان سباستین باخ، «کنسرتو ویولن سل‌مینور (تابستان)» از آنتونیو ویوالدی، «سوئیت هولبرگ» اثر ادوارد گریگ، «سرناد دو ماژور» از پیوتر ایلیچ چایکوفسکی، «آداجیو برای ارکستر زهی» اثر ساموئل باربر، «سرناد می‌مینور» ادوارد الگار، «سرناد» اثر داگ ویرن و «سمفونی ساده در سل‌مینور» از ساخته‌های بنجامین بریتن قطعاتی هستند که در این کنسرت پیش روی مخاطبان قرار می‌گیرد.

کنسرت «پای پنجره معشوق» با اجرای ارکستر «کلید صلح» به رهبری محمود میرزایی از ۲۵ تا ۲۷ خرداد ماه از ساعت ۲۰ در تالار رودکی برگزار می‌شود و علاقه‎مندان می‌توانند بلیت آن را از سایت ایران کنسرت تهیه کنند.

برچسب ها: ارکستر ، کنسرت ، موسیقی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار