کد خبر: 1302060
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۸
«کلنل، ققنوس و پر» روی پرده می‌روند ۳ انیمیشن کوتاه «کلنل»، «ققنوس» و «پر» ساعت ۱۵ چهارشنبه ۲۱ خردادماه در سالن حقیقت مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی نمایش داده می‌شوند.

جوان آنلاین: در ادامه نمایش آثار مستند و انیمیشن در سالن حقیقت مرکز گسترش، چهارشنبه ۲۱ خردادماه از ساعت ۱۵، انیمیشن‌های کوتاه «ققنوس» ساخته مونا شمس، «کلنل» به کارگردانی پرستو کاردگر و «پر» ساخته صادق جوادی با حضور کارگردانان روی پرده می‌روند و سپس، جلسه نقد و بررسی این آثار برگزار می‌شود.

«ققنوس» به موضوع مهاجرت، احساس تعلق به وطن و دلتنگی برای میهن می‌پردازد. «کلنل» به این موضوع می‌پردازد که اگر گوش انسان به جای جذب امواج صوتی، آنها را پخش کند، چه اتفاقی رخ می‌دهد؟ «پر» درباره یک پدر و پسر است، که روی خروس شرط بندی می‌کنند.

حضور در این جلسه آزاد و رایگان است. «ققنوس»، «کلنل» و «پر» تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی هستند.

برچسب ها: سینما ، مستند ، فیلم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار