کد خبر: 1300253
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
۳۰۰ هنرمند انگلیسی خطاب به نخست وزیر این کشور:
همدستی انگلیس در وحشت غزه را فوراً پایان بدهید بندیکت کامبربچ، آصف کاپادیا، ریز احمد و آنی لنوکس از جمله ۳۰۰ امضاکننده نامه‌ای هستند که در آن از نخست وزیر انگلیس، خواسته شده از همدستی در بحران انسانی غزه دست بردارد. 

جوان آنلاین: بندیکت کامبربچ، آصف کاپادیا، ریز احمد و آنی لنوکس از جمله ۳۰۰ امضاکننده نامه‌ای هستند که در آن از نخست وزیر انگلیس، خواسته شده از همدستی در بحران انسانی غزه دست بردارد. 
به گزارش مهر به نقل از ددلاین، ۳۰۰ چهره هنرمند بریتانیا با امضای نامه‌ای سرگشاده از کی‌یر استارمر نخست وزیر انگلیس، خواسته‌اند همدستی این کشور در بحران انسانی غزه را تمام کند. در این نامه آمده‌است: ما از شما می‌خواهیم فوراً برای پایان دادن به همدستی انگلیس در وحشت غزه اقدام کنید. در حال حاضر، کودکان غزه در حالی که غذا و دارو تنها چند دقیقه با آنها فاصله دارد و در مرز مسدود شده، دارند از گرسنگی می‌میرند. استفاده از واژه‌ها کودکان فلسطینی را سیر نمی‌کند، ما به عمل نیاز داریم. هر یک از ۱/۲ میلیون نفر جمعیت غزه، همین الان که شما این متن را می‌خوانید، در خطر گرسنگی هستند. در ادامه نامه آمده‌است: مادران، پدران، نوزادان، پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها - تمام مردم غزه پیش چشم جهان گرسنه مانده‌اند. ۲۹۰ هزار کودک در آستانه مرگ هستند - دولت اسرائیل بیش از ۷۰ روز است که گرسنگی را به آنها تحمیل کرده‌است. امضاکنندگان این نامه همچنین خواستار تعلیق فوری تمام فروش‌های تسلیحاتی بریتانیا به اسرائیل، دسترسی فوری سازمان‌های امدادرسان باتجربه به مناطق آسیب‌دیده و تعهد دولت بریتانیا برای کمک به برقراری آتش‌بس شدند. علاوه بر بندیکت کامبربچ، دوآ لیپا، ریز احمد و آنی لنوکس، از دیگر چهره‌های دنیای سرگرمی که این نامه را امضا کرده‌اند می‌توان به توبیاس منزیس، تیلدا سوینتون، توبی جونز، استیو کوگان، سادی فراست، روث نگا، لیلی کول و مارک روفالو اشاره کرد. در حالی که نگرانی‌های بین‌المللی درباره عملیات نظامی ۲۰ ماهه رژیم صهیونیستی در نوار غزه، هر روز افزایش می‌یابد، تاکنون بیش از ۵۴ هزار نفر در غزه جان باخته‌اند و اکنون این منطقه پس از محاصره ۱۱ هفته‌ای توسط اسرائیل، در آستانه قحطی قرار دارد. رژیم صهیونیستی هفته پیش اجازه ارسال کمک‌های امدادی را داد، اما سازمان ملل متحد می‌گوید این اقدام برای پایان دادن به کمبود مواد غذایی، کافی نیست. شماری از رهبران اروپایی نگرانی خود را درباره اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه در روز‌های اخیر ابراز کرده‌اند. صدراعظم آلمان، از جمله چهره‌هایی بود که بمباران مداوم غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد و آن را «فراتر از درک» خواند. پیش از نامه ۳۰۰ چهره هنری، دیگر نامه‌های مشابه و جداگانه‌ای خطاب به استارمر منتشر شده‌بود، که نامه وکلا تا جمعی از نویسندگان انگلیس و ایرلند، با امضاکنندگانی، چون زادی اسمیت و ایان مک ایوان، از جمله آنها بودند.

برچسب ها: هنرمند ، بریتانیا ، انگلیس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار