کد خبر: 1300003
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۰
شهادت ۶۰ کودک در غزه در ۶۰۰ روز گذشته به دلیل سوء تغذیه ۶۰ کودک در غزه به دلیل سوء تغذیه در پی محاصره رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند.

جوان آنلاین: وزارت بهداشت غزه روز چهارشنبه اعلام کرد که پس از ۶۰۰ روز از کشتار جمعی در غزه، ۶۰ کودک به دلیل سوء تغذیه ناشی از محاصره غزه توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند.

به گزارش ایسنا، این وزارتخانه بیان کرد که ۲۲ بیمارستان از ۳۸ بیمارستان نوار غزه به دلیل حملات رژیم صهیونیستی از چرخه خدمت خارج شده و بخش بهداشت غزه تقریباً به صورت کامل فروپاشیده است.

وزارت بهداشت غزه اشاره کرد که ۴۷ درصد دارو‌های اساسی و ۶۵ درصد لوازم پزشکی به پایان رسیده است.

در بیانیه این وزارتخانه آمده است که ۴۷۷ بیمار در انتظار سفر به خارج از غزه برای درمان فوت کردند و ۴۱ درصد از بیماران نارسایی کلیه به دلیل کمبود درمان و نبود مراقبت‌های لازم جان خود را از دست دادند.

رژیم صهیونیستیی عامدانه بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی در نوار غزه را هدف قرار می‌دهد.

این رژیم از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ مرتکب جنگی ویرانگر در غزه شده که بیش از ۱۷۷ هزار شهید و زخمی برجا گذاشته است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار