کد خبر: 1299094
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۱
رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم سالروز آزادسازی خرمشهر گفت: مجلس با تکیه بر وحدت ملی و روحیه جهادی، حل مشکلات و پیشرفت خرمشهر و آبادان را در اولویت برنامه‌های توسعه قرار داده است.

جوان آنلاین: محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، شامگاه دیشب، جمعه‌شب، در آیین سالروز آزادسازی خرمشهر که با حضور نمایندگان شهرهای استان خوزستان، فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر(عج)، نماینده ولی فقیه در خوزستان، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند و جمعی از مردم شهیدپرور خرمشهر در مسجد جامع این شهر برگزار شد، اظهار کرد: خرمشهر نماد ایستادگی و مقاومت است و نقطه عطفی در تاریخ ایران عزیز است و یادآور آن است که اگر به مبانی و اصول انقلاب توجه کنیم، پیروزی حاصل می‌شود.

وی با اشاره به شرایط سخت سال‌های نخست دفاع مقدس گفت: در آن روزها امکاناتی در اختیار نیروها نبود و کشور شرایط دشواری را تجربه می‌کرد اما اراده ملت، حضور جوانان، تکیه بر سنت‌های الهی و باور به اینکه «ما می‌توانیم» موجب شد پس از حذف تفکر بنی‌صدر و با انسجام مردمی، عملیات‌هایی مانند شکست حصر آبادان، فتح‌المبین، طریق‌القدس و بیت‌المقدس با موفقیت انجام و خرمشهر آزاد شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: خداوند دوران دفاع مقدس خدای اقتصاد، فرهنگ، سیاست و حل سایر مشکلات نیز هست و اگر به او توکل کنیم و از سنت‌های الهی فاصله نگیریم، می‌توانیم از مشکلات عبور کنیم. ریشه بسیاری از مشکلات، فاصله گرفتن از سنت‌های الهی و دور شدن از مردم است، در حالی که در دوران دفاع مقدس مردم عامل اصلی پیروزی بودند.

قالیباف با تأکید بر لزوم انسجام، وحدت و روحیه جهادی در کشور تصریح کرد: امروز نماینده همه ملت ایران هستیم و به‌ویژه نسبت به مردم خوزستان، خرمشهر و آبادان وظیفه سنگینی داریم. در تدوین برنامه هفتم توسعه، توجه ویژه‌ای به مشکلات مردم این مناطق شده و مواد 38 و 48 این برنامه بر مسائل استان و این شهرها متمرکز است.

وی با اشاره به شرایط شهرستان خرمشهر و تأکید بر اهمیت توسعه زیرساختی این مناطق عنوان کرد: پیش از انقلاب، خرمشهر معین شهر تهران بود و امروز نیز وظیفه داریم دین خود را ادا کنیم و با جدیت اجرای قانون را پیگیری کنیم. در موضوع سواحل و لایروبی اروند، اقدامات مهمی آغاز شده است که نقشه‌های آن تکمیل شده و برای فعال‌سازی پیمانکاران پیگیری‌های لازم انجام شده است.

رئیس مجلس بیان کرد: لایروبی اروندرود برای ورود کشتی‌های 20هزارتنی در دستور کار قرار دارد و همچنین خارج‌سازی کشتی‌های مغروقه برای رونق بندر خرمشهر با جدیت پیگیری می‌شود. پروژه جاده دوبانده اهواز ـ خرمشهر و برداشتن خاکریزهای دوران دفاع مقدس در حریم شهری و اقداماتی مانند راه‌آهن شلمچه ـ بصره، توسعه بیمارستان فوق‌تخصصی قلب و استفاده از نیروهای بومی نیز از دیگر اولویت‌هاست.

وی تأکید کرد: مردم خرمشهر حق دارند از مسئولان خود مطالبه کنند و این شرایط در شأن مردم مقاوم خرمشهر نیست. ما با همان اراده دوران دفاع مقدس، برای بازسازی و توسعه این شهر تلاش خواهیم کرد و یقین داشته باشید تا جای ممکن سهم خود را ادا خواهیم کرد، اما این موضوع نیازمند مشارکت و همت همه مردم است.

قالیباف با اشاره به لزوم استفاده از فرصت‌های جدید ایجادشده برای تأمین مالی و سرمایه‌گذاری ابراز داشت: علاوه بر جذب سرمایه‌گذار، تلاش خواهیم کرد سرمایه‌های خرد مردم نیز فعال شود و نباید صرفاً چشم‌انتظار بودجه دولتی باشیم. همان‌گونه که در دوران دفاع مقدس با کمترین امکانات پیروز شدیم، امروز هم باید با همت جمعی، مشکلات را پشت‌‌سر بگذاریم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار