کد خبر: 1298775
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۳
مسئولان گل‌گهر سیرجان مدعی هستند که دروازه‌بان ملوان باید در نیمه‌نهایی محروم شود آن هم برای کارت زردی که اصلاً به بازیکن داده نشده است!

جوان آنلاین: در دیدار مرحله یک‌چهارم نهایی جام حذفی حبیب فرعباسی دروازه‌بان ملوان با مهار ۲ پنالتی باعث شکست سپاهان و صعود تیمش به نیمه نهایی شد. بااین‌حال فرعباسی در زمان مهار پنالتی‌ها به‌اشتباه تصور کرد بازی تمام شده و با درآوردن پیراهنش شروع به شادی کرد که داور به او تذکر داد که بازی ادامه دارد و کارت زردی به این بازیکن نشان نداد ولی مسئولان گل‌گهر این مسئله را قبول ندارند و می‌گویند این بازیکن دواخطاره و محروم است و نباید مقابل ما بازی کند.

به گزارش فارس، مسئولان این باشگاه با ارسال نامه به فدراسیون فوتبال خواستار روشن‌شدن وضعیت محرومیت فرعباسی شده‌اند و گل‌گهر همچنین تأکید کرده اگر در مراجع داخلی به این دعوای حقوقی رسیدگی نشود، به دادگاه بین‌المللی داوری ورزش یا (CAS) مراجعه خواهد کرد و در این ماجرا کوتاه نخواهد آمد.

این در حالی است که نه در گزارش داور ملوان و سپاهان و نه در فیلم‌های این مسابقه هیچ اثری از نشان‌دادن کارت زرد به دروازه‌بان وجود ندارد.

اسماعیل صفیری، رئیس کمیته داوران نیز در خصوص وضعیت فرعباسی می‌گوید: «ابتدابه‌ساکن باید بگویم داور کارت زرد نشان نداده، چرا که شادی پس از گل طبق ماده ۱۲ قانون داوری، تنها در صورتی منجر به دادن اخطار می‌گردد که ناشی از درآوردن پیراهن برای اجرای شادی پس از گل باشد. در حقیقت هیچ اعتراض یا موضوع دیگری در این صحنه نیست و داور هم به‌هیچ‌وجه به دروازه‌بان کارت زرد نشان نداده که تصمیم درستی بود».

به‌این‌ترتیب وقتی داور کارت زردی برای فرعباسی ثبت نکرده مشخص نیست اعتراض باشگاه گل‌گهر به چیست بااین‌حال حیدر افسری، مدیر گل‌گهر همچنان مدعی است که داور به بازیکن ملوان کارت زرد نشان داده. او صراحتا می‌گوید: «همه دیدند فرعباسی پس از مهار پنالتی در بازی با سپاهان با درآوردن پیراهن خود کارت زرد گرفت و نمی‌دانم روی چه حسابی داور این کارت را ثبت نکرد. الان هم ما طبق یک مطالبه و حق قانونی به سازمان لیگ اعتراض کردیم و امیدواریم به این موضوع رسیدگی شود. در نامه خود به ریاست سازمان لیگ تأکید کردیم اگر نتوانیم در مراجع داخلی نتیجه بگیریم، پرونده را قطعاً به دادگاه CAS می‌بریم».

شاید گل‌گهر می‌خواهد راهی را که چند سال پیش باشگاه استقلال در مسابقه سوپرجام رفت، طی کند آن زمان مسئولان برگزاری مسابقات تاریخی را برای سوپرجام بین استقلال و پرسپولیس در زمان وینفرد شفر تعیین کردند، اما در تاریخ مذکور استقلال به اردوی آماده‌سازی پیش فصل رفت و در نهایت هم مسئولان سازمان لیگ رای به پیروزی سه بر صفر پرسپولیس دادند و جام هم به پرسپولیس اهدا شد، اما مسئولان وقت استقلال گفتند به دادگاه عالی ورزش شکایت می‌کنند که بعد از هزینه‌های ارزی زیاد و میلیون‌ها تومان هزینه دادگاه عالی ورزش نیز رأی بر برد پرسپولیس داد و باشگاه استقلال نتیجه‌ای از این شکایت بین‌المللی نداشت جز خسارت مالی فراوان!

در رای دادگاه عالی ورزش CAS در آن زمان نوشته شد: دادگاه عالی امروز ۷ اکتبر برابر با ۱۵ مهرماه ۱۳۹۸ سرانجام به انتظار‌ها پایان داد و رأی خود را در ارتباط با پرونده شهرآورد سوپرجام ایران در سال ۹۷ اعلام کرد.

مطابق این رأی، دادگاه عالی ورزش حکم صادره برای این بازی از سوی کمیته انضباطی و کمیته استیناف فدراسیون فوتبال مبنی بر نتیجه ۳ بر صفر به سود پرسپولیس را مورد تأیید قرار داد.

برچسب ها: گل گهر ، ملوان ، استقلال
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار