کد خبر: 1298321
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۰
وزیر امور خارجه اردن با تأکید بر اینکه گرسنه‌سازی ۲.۳ میلیون فلسطینی در نوار غزه جنایت است، خواستار توقف فوری اقدامات رژیم صهیونیستی شد.

جوان آنلاین: «أیمن الصفدی» وزیر امور خارجه اردن در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: گرسنگی یک واقعیت غیر انسانی در غزه است و دنیا باید به مسئولیت اخلاقی و قانونی برای پایان دادن به این فاجعه وحشتناک، عمل کند.

به گزارش ایرنا، وی افزود: گرسنه‌سازی ۲.۳ میلیون فلسطینی یک جنایت است و دنیا باید برای توقف فوری این جنایت اقدام کند؛ باید نجات آنها از مرگ ناشی از گرسنگی، کم آبی و کمبود مراقبت‌های پزشکی، اولویت جامعه جهانی باشد.

الصفدی بر ضرر رفع محاصره غزه توسط رژیم صهیونیستی و ارسال فوری کمک‌های انساندوستانه به غزه تأکید کرد و گفت که اسرائیل باید به سازمان‌های وابسته به سازمان ملل اجازه توزیع این کمک‌ها را بدهد و علاوه بر آن ضروری است که توافق تبادل اسرا امضا و تجاوزات علیه غزه، فورا پایان یابد.

رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد، اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران شد.

در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند، اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس تجاوز‌های نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار