کد خبر: 1297602
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۷
منابع خبری از تداوم حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف نوار غزه و شهادت ۵۲ نفر و زخمی شدن تعداد زیادی از مردم فلسطین در این منطقه خبر می‌دهند.

جوان آنلاین: به نقل از خبرگزاری شهاب، محمود بصل، سخنگوی دفاع شهری غزه در اظهاراتی گفت: کادر‌های ما نسبت به درخواست‌هایی که از ما می‌شود، کافی نیست.

به گزارش ایرنا، وی تاکید کرد: نیرو‌های ما تا این لحظه جسد ۵۲شهید را کشف کردند. این افراد امروز و در جریان بمباران رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.

بصل خاطرنشان کرد که تنها از یک خانواده، ۱۱ نفر به شهادت رسیدند.

سخنگوی دفاع شهری غزه افزود که تمام بخش‌های نوار غزه مورد حملات برنامه ریزی شده قرار می‌گیرد.

در این راستا، الجزیره گزارش داد که در جریان بمباران توپخانه‌ای آوارگان فلسطینی در منطقه «عزبه عبدربه» واقع در شرق جبالیا در شمال نوار غزه، ۶ نفر شهید و تعدادی مجروح شدند.

سخنگوی بیمارستان شهدا الاقصی در غزه هم گفت که بیمارستان‌های نوار غزه مملو از مجروحان و بیماران است.

منابع خبری گزارش دادند که رژیم صهیونیستی امروز منطقه «بیت لاهیا» واقع در شمال غزه را نیز بمباران کرد که تعدادی شهید و مجروح شدند.

عملیات نظامی ارتش رژیم اسرائیل در نوار غزه از مارس گذشته (اسفند ۱۴۰۳) در بحبوحه هشدار‌های سازمان ملل متحد در مورد از بین رفتن سیستم بهداشتی نوار غزه و افزایش تعداد تلفات غیرنظامیان با توجه به هدف قرار دادن مکرر بیمارستان‌ها و زیرساخت‌های غیرنظامی، شدت گرفته است.

نظامیان رژیم اشغالگر اسرائیل روز پنجشنبه مرتکب قتل عام‌های خونین که بیشتر آنها در شهر خان یونس در جنوب نوار غزه متمرکز بود، شدند. در جریان این حملات بیش از ۱۲۰ فلسطینی که بیش از ۶۱ نفر آنها در خان یونس بودند، شهید شدند و تعداد زیادی نیز از جمله کودکان و زنان مجروح شدند.

رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد، اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران شد.

در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند، اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس تجاوز‌های نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار