کد خبر: 1294697
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۵
رافائل گروسی مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با ارائه گمانه‌زنی‌هایی درباره مذاکرات هسته‌ای گفت که توافق احتمالی بین ایران و آمریکا شاید پیچیدگی کمتری نسبت به برجام داشته باشد.

جوان آنلاین: گروسی در گفت‌و‌گو با یو. اس نیوز در مورد مذاکرات بین تهران و واشنگتن گفت: من نمی‌خواهم بگویم آنها در مورد چه گفت‌و‌گو می‌کنند. آنچه مشخص است، این است که مساله غنی سازی مهم و برای توافق کلیدی است. طبق آن، شماری از جایگزین‌ها وجود دارد که آنها در مورد آن گفت‌و‌گو می‌کنند.

به گزارش تسنیم، وی افزود:، اما آنچه من الان می‌توانم به شما بگویم این است که فکر نمی‌کنم، آنها به دنبال برجام به اسم دیگری باشند. شاید چیزی با پیچیدگی کمتر باشد. برجام توافقی بود که امکان‌های زیادی داشت.

مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی عنوان کرد: با گذشت زمان، اوضاع بدتر می‌شود، زیرا ممکن است شما از نظر دیپلماتیک و سیاسی کاری انجام ندهید، اما سانتریفیوژ‌ها به چرخش خود ادامه می‌دهند و ذخایر همچنان در حال افزایش است.

وی افزود: بنابراین ما باید به این موضوع رسیدگی کنیم. ما باید بدون تأخیر به آن رسیدگی کنیم. ما می‌دانیم که این نگرانی می‌تواند به چیزی بزرگتر، یک درگیری نظامی تبدیل شود که کاملاً باید از آن اجتناب کنیم.

گروسی اضافه کرد: اما، البته، برای این کار، شما باید یک توافق معتبر و بسیار قوی داشته باشید که ابتدا قابل تأیید باشد و توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأیید شود؛ و این کاری است که ما اکنون انجام می‌دهیم. این بخشی از سفر من به سازمان ملل و شورای امنیت است.

وی همچنین مدعی شد: بدون ما، این [توافق]بر پایه‌ای لرزان خواهد بود، زیرا تعهدات بسیار مهم خواهند بود. جامعه بین‌المللی باید مطمئن شود که این تعهدات رعایت می‌شود. بنابراین، در حال حاضر، آنچه که من معتقدم بسیار بسیار مهم است این است که این روند در حال شتاب گرفتن است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار