کد خبر: 1294146
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۹
دو باشگاه استقلال و تراکتور از سوی کمیته انضباطی AFC جریمه مالی شدند.

جوان آنلاین: کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا دو باشگاه تراکتور و استقلال را با جریمه رو‌به‌رو کرد. بر این اساس باشگاه تراکتور به دلیل پرتاب مواد آتش‌زا به زمین در دیدار با التعاون باید ۱۵ هزار دلار پرداخت کند. همچنین تراکتور به دلیل کوتاهی در اجرای قوانین امنیتی در طول مسابقه و پیش از بازی به پرداخت ۱۰ هزار دلار دیگر محکوم شد.

به گزارش ایسنا، همچنین پرتاب مواد آتش‌زا در دیدار با الخالدیه باعث شد تا تراکتور، ۵۵ هزار دلا دیگر جریمه شود. این باشگاه به دلیل کوتاهی در اجرای قوانین امنیتی برای برقراری نظم در ورزشگاه و حضور جمعیتی بیشتر از تعداد مقرر ۱۰ هزار دلار جریمه شد.

امنیت در راه‌های رفت‌وآمد ورزشگاه ۵ هزار دلار و سیگار کشیدن هواداران ۳ هزار دلار دیگر روی دست تراکتوری‌ها گذاشت تا این باشگاه برای دیدار با الخالدیه ۷۳ هزار دلار جریمه شود.

در نهایت مجموع جرایم باشگاه تراکتور در دیدار با التعاون و الخالدیه به ۹۸ هزار دلار می‌رسد.

باشگاه استقلال نیز به دلیل پرتاب مواد آتش‌زا و استفاده هواداران از لیزر در دیدار با النصر، ۴۴ هزار دلار جریمه شد. استقلال به دلیل شرایط راهرو‌های ورزشگاه و حضور هواداران در راهرو‌ها برای هر بخش ۱۰ هزار دلار جریمه شد تا آبی‌ها بابت اتفاقات دیدار با النصر ۶۴ هزار دلار جریمه شده باشند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار