کد خبر: 1291828
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۵
مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان تهران از اجرای محدودیت‌های آبی برای مشترکان بدمصرف و اداره‌ها و دستگاه‌های اجرایی پرمصرف خبر داد.

جوان آنلاین: با اعلام آبفای تهران، بهنام بخشی با بیان اینکه در روزهای اخیر به‌واسطه افزایش دمای هوا، مصرف شبانه‌روزی آب شهروندان تهرانی با ۱۵۰ هزار مترمکعب افزایش در مقایسه با زمان مشابه سال گذشته به سه میلیون مترمکعب رسیده است، افزود: این در حالی است که رکورد سه میلیون مترمکعبی آب در سال گذشته در روزهای اواسط اردیبهشت‌ماه به ثبت رسیده بود.

وی یکی از دلایل افزایش مصرف آب شهروندان تهرانی در روزهای اخیر را راه‌اندازی زودهنگام سامانه‌های سرمایشی و کولرهای آبی اعلام و تصریح کرد: هر کولر آبی که وارد مدار بهره‌برداری می‌شود، روزانه حدود ۱۸۰ تا ۲۵۰ لیتر معادل یک نفر آب مصرف می‌کند.

وی از شهروندان تهرانی درخواست کرد: با توجه به پیوستگی خشکسالی‌ها در پنج سال اخیر و تداوم کم‌بارشی در سال آبی جاری که منابع تأمین‌کننده آب تهران را با محدودیت مواجه کرده است، تا حد امکان از راه‌اندازی زودهنگام سامانه‌های سرمایشی به‌ویژه کولرهای آبی خودداری کرده و در صورت نیاز به استفاده از این سامانه، نسبت به نصب سایبان بر روی کولرها، استفاده از دور متوسط و انجام سرویس‌های دوره‌ای آنها برای کاهش هدررفت آب اقدام کنند.

مدیر روابط عمومی شرکت آبفای استان تهران با اعلام اینکه این شرکت برای آگاهی شهروندان از راهکارهای صرفه‌جویی در مصرف آب، در روزهای اخیر نسبت به طراحی و اجرای پویشی با عنوان ۲۰ در ۳۰ اقدام کرده است، افزود: این پویش با ارائه راهکارهایی ساده شهروندان خوش‌مصرف را به کاهش روزانه ۲۰ لیتر و مشترکان پرمصرف را به کاهش ۲۰ درصدی مصارف آب خود بدون ایجاد محدودیت در مصارف ضروری دعوت می‌کند.

به‌گفته وی، شهروندان می‌توانند با عضویت در کانال @۲۰_۳۰_tehran_abfa در پیام‌رسانه بله ضمن همراهی با این پویش، از راهکارهای ارائه شده برای صرفه‌جویی در مصارف خود بهره‌مند شوند.

وی با قدردانی از مشترکان خوش‌مصرف برای رعایت الگوی مصرف تعیین شده، از مشترکان پرمصرف (مصارف بین ۱۲ مترمکعب تا ۲۴ مترمکعب در ماه) دعوت کرد با کاهش مصارف خود به سطح الگوی مصرف (۱۲ مترمکعب در ماه) از مشمول شدن برای پرداخت هزینه‌های تصاعدی آب‌بها پرهیز کنند و مشترکان بد مصرف (مصرف‌کنندگان بیش از ۲۴ مترمکعب در هر ماه) نیز در صورت دریافت اخطار بد مصرفی، با کاهش مصارف خود، مشمول محدودیت‌های قطع ۱۲ ساعته آب نشوند.

مدیر روابط عمومی آبفای استان تهران، میزان مشترکان بد مصرف این شرکت را بین ۵ تا ۶ درصد مجموع مشترکان دانست و افزود: شهروندان می‌توانند از طریق سامانه ۱۲۲ مصادیق بد مصرفی را گزارش دهند و همیاران آب نیز که در سطح شهر فعال هستند در صورت مشاهده بد مصرفی، نسبت به اعمال محدودیت برای این‌گونه مشترکان اقدام خواهند کرد.

وی همچنین از الزام اداره‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان تهران برای کاهش ۲۵ درصدی مصارف آب خود نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: در صورت بی‌توجهی دستگاه‌های اجرایی به اخطارهای کاهش ۲۵ درصدی مصارف آب خود، ضمن اعلام رسانه‌ای نام دستگاه‌های متخلف، محدودیت قطع آب نیز اعمال خواهد شد.

وی ابراز امیدواری کرد: با پیوستن شهروندان به پویش ۲۰ در ۳۰ و همراهی عمومی برای صرفه‌جویی ۲۰ درصدی، تابستان پیش رو بدون ایجاد محدودیت در تأمین آب با موفقیت سپری شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار