کد خبر: 1282117
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۶:۰۰
کانال تلگرامی «محمدرضا حکیمی» نوشته‌ای از علامه حکیمی (ره) را به استناد «کتاب جامعه‌سازی قرآنی، صفحه ۱۸۶ و ۱۸۷» به اشتراک گذاشت.

جوان آنلاین: کانال تلگرامی «محمدرضا حکیمی» نوشته‌ای از علامه حکیمی (ره) را به استناد «کتاب جامعه‌سازی قرآنی، صفحه ۱۸۶ و ۱۸۷» به اشتراک گذاشت. مرحوم حکیمی نوشته‌اند: در سخنان و ایستارها، بر نفی لیبرال و لیبرالیسم تأکید می‌شود و منظور لیبرالیسم فرهنگی است – بر حسب تصور-، در صورتی که مشکل اصلی و انقلاب شکن واقعی، لیبرال‌های اقتصادی‌اند که با حضور و نفوذ آنان و تسلطشان بر امور، مبارزه با لیبرالیسم فرهنگی – در صورتی که در تشخیص مصداق نیز اشتباهی نباشد – نه ممکن است و نه مثمرثمر.‌ام‌الفساد همان لیبرالیسم اقتصادی است که – به ناچار – زاینده لیبرالیسم فرهنگی نیز هست. چگونه ممکن است در جامعه‌ای لیبرالیسم اقتصادی باشد و از لیبرالیسم فرهنگی پرهیز شود؟
قرآن کریم، مسئله قارون (مظهر لیبرالیسم اقتصادی) را با اهمیت و ذکر خصلت‌ها و ویژگی‌ها یاد می‌کند، تا خوب شناسانده شود و پس از هشدار درباره طاغوت سیاسی (فرعون)، تنها به ذکر هامان (مظهر لیبرالیسم فرهنگی) بسنده نمی‌کند، بلکه قارون را نیز می‌شناساند، و درباره او به‌سختی و با تأکید هشدار می‌دهد و زندگی تفاخرآمیز او را می‌نکوهد. ما بر خلاف مشی قرآنی و انبیایی، همه ترس خود را (درباره تباه شدن انقلاب و سقوط جامعه و سرخوردن برخی از جوانان و بر باد رفتن ایثار‌ها و افتادن فرصت به دست سودپرستان جانی)، به «لیبرالیسم فرهنگی» منحصر می‌کنیم و توجهی که باید به لیبرالیسم اقتصادی (تکاثر و اتراف) و خطر ویرانگر آن داشته باشیم نداریم و جامعه را که زیان دیده از عملکرد آن است، هیچ از آن بیم نمی‌دهیم. برای تبرک و تنبه حدیثی از پیامبراکرم (ص) نقل می‌کنم و درک عظمت آن را، در ابعاد اجرای عدالت، و ساختن «جامعه قرآنی» و کمک به «رشد انسانی» به خوانندگان گرامی و بیداردل وا می‌گذارم: «عَدْلُ ساعَةٍ خَیرٌ مِن عِبادَةِ سَبعینَ سَنَةٍ قیامٌ لَیل‌ها وَ صِیامٌ نَهارها» یک ساعت اجرای عدالت، بهتر است از ۷۰ سال عبادت، همه شب‌هایش نماز و همه روزهایش روزه»

برچسب ها: کتاب ، قران ، فضای مجازی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار