کد خبر: 1278526
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۶
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سازمان‌های دخیل در آلودگی هوا و محیط زیست که بار هزینه‌ای به بهداشت و درمان وارد می‌کنند باید بخشی از درآمد خود را به سلامت مردم اختصاص دهند.

جوان آنلاین: دکتر محمد رضا ظفرقندی چهارشنبه در حاشیه بهره برداری از سالن چند منظوره ورزشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در جمع خبرنگاران گفت: تمام تلاش ما این است که علاوه بر بودجه‌های دولتی بودجه مسئولیت‌های اجتماعی نیز در دانشگاه‌های علوم پزشکی هزینه شود.

به گزارش ایرنا، وی افزود: طبق قانون تمام بخش‌های دولتی به عنوان مسئولیت‌های اجتماعی موظف هستند بخشی از درآمد‌های خود را به دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان‌ها اختصاص دهند.
ظفرقندی ادامه داد: لازم است دانشجویان علاوه بر درس آموزی به فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی نیز بپردازند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: اگر دانشجویان در دانشگاه فرصت خود را تنها به وی یادگیری درس اختصاص داده و از فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی دور باشند شاهد تربیت دانشجویان یک بعدی در جامعه خواهیم بود.
وی با اشاره به سفر استانی جامعی که از سمت دولت و در حوزه بهداشت و درمان انجام شده گفت: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز یکی از بزرگترین دانشگاه‌های کشور است که امید است با کمک رییس دانشگاه و جامعه دانشگاهی شاهد مسیر پویا و رو به رشدی در دانشگاه باشیم.
ظفرقندی هدف از بازدید‌هایی که مقرر شده از مراکز بهداشتی و درمانی استان انجام شود را شناسایی مشکلات برشمرد و ابراز امیدواری کرد: بتوانیم در بازدید‌ها نقاط قوت و ضعف را شناسایی و در جهت بهبود و اصلاح مشکلات قدم برداریم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: امید است با کمک خیرین و تمامی سازمان‌ها و بخش دولتی شاهد روند رو به رشدی در ارتقای سطح سلامت مردم باشیم.

افتتاح بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان و ساختمان ۱۵ واحدی زیست پزشکی شبکه بهداشت و درمان این شهرستان از دیگر برنامه‌های سفر ۲ روزه وزیر بهداشت به خوزستان، در روز پنجشنبه است.

دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهوری اسلامی ایران عصر امروز (چهارشنبه) در چهارمین سفر استانی دولت به همراه جمعی از اعضای هیات دولت وارد استان خوزستان شد.

سفر استانی رییس جمهور به همراه این تعداد از اعضای هیات دولت تاکنون بی سابقه بوده و این موضوع نشان دهنده اهتمام ویژه دولت برای توسعه، عمران و آبادانی خوزستان است.

دیدار با اقشار مختلف مردم در سالن ورزشی امام رضا (ع) مجتمع نفت، نشست با فعالان اقتصادی، فرهنگی و نخبگان و همچنین فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و شرکت در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان از دیگر برنامه‌های دکتر پزشکیان در سفر به استان خوزستان است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار