کد خبر: 1278009
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۶
فرماندار قصرشیرین گفت که رزمایش نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران از فردا سه شنبه دوم بهمن ماه به مدت حدود ۹ روز در منطقه عمومی این شهرستان مرزی آغاز می‌شود بنابراین صدای انفجار و تردد خودرو‌های زرهی و سنگین در مناطق غربی کرمانشاه عادی خواهد بود.

جوان آنلاین: محمد نجفی روز دوشنبه طی گفت‌و‌گو از مردم مناطق مرزی غرب کرمانشاه خواست ضمن همکاری لازم از تردد در مناطق مشخص شده برای رزمایش خودداری کنند ضمن اینکه اطلاعات بیشتر در خصوص برنامه‌ها و محدودیت‌های احتمالی در روز‌های آینده از طریق اطلاعیه‌های رسمی منعکس می‌شود.

به گزارش ایرنا، رییس شورای تامین قصرشیرین با بیان اینکه هدف از این رزمایش تقویت آمادگی نظامی، نمایش توان دفاعی نیرو‌های مسلح و ارتقای امنیت منطقه است، گفت: مهمترین پیام رزمایش این است که نیروی قدرتمند ارتش در کنار سایر نیرو‌های مسلح آمادگی کامل برای حفاظت و صیانت از خاک جمهوری اسلامی ایران در برابر هر نوع تهدیدی را دارند.

قصرشیرین در غرب کرمانشاه افزون بر ۱۸۶ کیلومتر مرز مشترک با عراق دارد.

بخش زیادی از مناطق مرزی غرب کرمانشاه در شهرستان‌های قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب طی دوران جنگ تحمیلی در اشغال دشمن بعثی بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار