کد خبر: 1276731
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۲
ده‌ها اسرائیلی در مقابل منزل وزیر دادگستری رژیم صهیونیستی تجمع کردند و خواهان معامله تبادل اسرا شدند.

جوان آنلاین: کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد ده‌ها صهیونیست در مقابل منزل وزیر دادگستری این رژیم تجمع کرده و خواهان معامله تبادل اسرا با حماس شدند.

آن‌ها مخالفت خود را با طرح کودتای قضایی اعلام کردند.

در این راستا «یهودا کوهن» پدر یک اسیر اسرائیلی گفت قصد دارد در دیوان لاهه بگوید که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی تنها در غزه مرتکب جنایت‌های جنگی نمی‌شود بلکه در اسرائیل نیز مرتکب چنین جنایت‌هایی می‌شود.

وی گفت: دولت خواهان صحبت درباره روز بعد از جنگ نیست. «بتسلئیل اسموتریچ»، وزیر دارایی و «ایتامار بن گویر»، وزیر امنیت داخلی خواهان ایجاد شهرک‌ها هستند برای همین دولت به دنبال رسیدن به آتش‌بس نیست بلکه خواهان حکومت نظامی ارتش اسرائیل در غزه است.

کوهن گفت: ادامه جنگ بیهوده در غزه تنها به کشته شدن تعداد بیشتری از سربازان ما منجر می‌شود. سربازان ما به دلیل منافع نتانیاهو کشته می‌شوند و وی مسؤول جنایت‌های جنگی است.

اخیرا سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد ۱۱۲ صهیونیست از جمله اسرای سابق و اعضای خانواده‌های اسرا شکایتی را به دادگاه عالی ارائه و دولت را به کوتاهی در حمایت از حقوق اساسی آن‌ها و اهمال در پرونده اسرا در غزه متهم کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار