کد خبر: 1247244
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۱
برگزاری دیدار استقلال - ملوان با VAR دیدار امروز استقلال مقابل ملوان بندر انزلی با کمک داور ویدیویی برگزار خواهد شد.

جوان آنلاین: کشمکش بین صداوسیما و فدراسیون فوتبال باعث شده است تا همین دو مسابقه در هر هفته لیگ برتر فوتبال که با کمک داور ویدیویی برگزار می‌شود، نیز وضعیتی نامشخص داشته باشند.

به گزارش تسنیم، پس از آنکه شب گذشته دیدار تراکتور تبریز - پرسپولیس در چارچوب هفته دوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور با مشکلات و کم و کاستی‌های بسیار بالاخره با VAR (البته با تأخیر) برگزار شد، در برگزاری دیدار استقلال - ملوان بندر انزلی با کمک داور ویدیویی نیز ابهاماتی وجود داشت.

براساس این گزارش، ظاهراً موانع و مشکلات برطرف شده است و با تفاهم بین صداوسیما و فدراسیون فوتبال دیدار امروز استقلال - ملوان بندر انزلی که از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه سردار آزادگان قزوین آغاز خواهد شد، با کمک داور ویدیویی به انجام می‌رسد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار