کد خبر: 1241645
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۱
وزیر صمت:
وزیر صمت گفت: به دنبال این هستم که اساساً قیمت گذاری دستوری را از خودرو خارج کنیم.

جوان آنلاین: عباس علی آبادی وزیر صمت، در حاشیه هیات دولت گفت: به دنبال این هستم که اساساً قیمت گذاری دستوری را از خودرو خارج کنیم، به دلیل اینکه به اندازه کافی تلاش کردیم انحصار زدایی کنیم.

وی افزود: الان واردات خودروهای نو و کارکرده آزاد است و تولید را داریم حداکثر می‌کنیم و ان‌شالله امسال به عدد یک و هفت دهم نزدیک می‌شود.

وزیر صمت با بیان اینکه چند سالی بود که واردات خودرو انجام نشده است، تریح کرد: جامعه یک مقدار التهاب دارد و به نظر من به زودی این التهاب گرفته خواهد شد؛ به شرایط گذشته می رسیم که هر ایرانی یا خارجی می‌خواست بیاید یک خودرو می آورد.

علی آبادی عنوان کرد: ما از اول سال تاکنون حدود ۱۰ هزار خودرو وارد کردیم ولی بیش از ۱۵۰ هزار تا ثبت سفارش کردیم و ثبت سفارش باز است؛ من از شما خواهش می‌کنم کمک کنید که جامعه آرام شود؛ اینکه حالا از یک کلمه کسی ما استفاده‌ای کنیم خوب و اخلاقی نیست.سعی کنیم همه با هم خوش اخلاق باشیم و ان‌شالله به کمک همدیگر شرایط را برای زندگی بهتر مردم بهبود ببخشیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار