کد خبر: 1240064
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۳
فینال رقابت‌های تنیس ویمبلدون با قهرمانی تنیسور ۲۱ ساله اسپانیایی به پایان رسید.

جوان آنلاین: فینال رقابت‌های تنیس گرنداسلم ویمبلدون از ساعت ۱۶:۳۰ دقیقه امروز در شرایطی آغاز شد که نواک جوکوویچ ۳۷ساله برابر کارلوس آلکاراز ۲۱ساله به میدان رفت. آلکاراز، مرد شماره سه تنیس جهان، در این دیدار جذاب و تماشایی با بُرد قاطع سه بر صفر جوکوویچ را شکست داد تا برای دومین بار متوالی قهرمانی این رقابت‌ها را از آن خود کند.

به گزارش ایرنا، آلکاراز با تکرار عنوان سال گذشته، برای دومین بار قهرمان ویمبلدون و برای چهارمین بار فاتح یک گرنداسلم شد. این دومین گرنداسلم آلکاراز در این فصل است. آلکاراز ست‌های اول و دوم را ۶ بر ۲ و ست سوم را ۷ بر ۶ با پیروزی پشت سرگذاشت.

تام کروز، بازیگر مشهور هالیوود یکی از میهمانان ویژه این دیدار بود. رقابت‌های تنیس ویمبلدون قدیمی‌ترین و معتبرترین رویداد ورزش تنیس در جهان است که هر ساله در باشگاه تنیس انگلستان در محله ویمبلدون لندن برگزار می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار