کد خبر: 1204910
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۵
قربانیان زلزله مرگبار چین به ۱۱۶ نفر رسید وقوع چندین زمین‌لرزه در کشور چین که قوی‌ترین آن ۶٫۲ ریشتر گزارش شده است، به مرگ دست کم ۱۱۶ نفر منجر شد.

جوان آنلاین: در پی وقوع زنجیره‌ای زمین‌لرزه در استان‌های گانسو و کینگ‌های در چین، دست کم ۱۱۶ نفر جان خود را از دست داده و ۲۳۰ تن مصدوم شدند.

به گزارش مهر، براساس اعلام تلویزیون ملی چین، شمار قربانیان و مصدومان در گانسو در حال حاضر به ترتیب به ۱۰۵ و ۱۸۶ نفر رسیده و تعداد قربانیان در استان کینگ‌های ۱۱ نفر گزارش شده است.

شی جین‌پینگ، رییس جمهور چین برای تیم‌های امداد و نجات دستور اقدامات لازم و همچنین فرمان مقابله با عواقب، پس‌لرزه‌های احتمالی و از بین بردن آوار ناشی از زلزله را صادر کرده است.

پیش‌تر تلویزیون مرکزی چین شمار قربانیان را در پی این زمین‌لرزه مرگبار دست کم ۹۷ کشته و ۲۳۶ مصدوم اعلام کرده بود.

منازل مسکونی، جاده‌ها و سایر زیرساخت‌ها در کانون این زلزله (عمق ۱۰ کیلومتری زمین) و نواحی مجاور تخریب و تامین آب و برق مختل شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار