کد خبر: 1149953
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۱
شاخص بورس پس از سقف شکنی ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار واحد امروز با قدرت خریداران با رشد بیش از ۶۴ هزار و ۹۲۱ واحد به رقم ۲ میلیون و ۲۰۲ هزار واحد رسید و بار دیگر سرمایه‌گذاران را امیدوار کرد.
جواد عسکر

شاخص بورس پس از سقف شکنی ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار واحد امروز با قدرت خریداران با رشد بیش از ۶۴ هزار و ۹۲۱ واحد به رقم ۲ میلیون و ۲۰۲ هزار واحد رسید و بار دیگر سرمایه‌گذاران را امیدوار کرد.
به نظر برخی کارشناسان از دلایل بنیادی صعود بازار تناسب معقول بین ارزش ذاتی و ارزش بازار اغلب سهام صنایع و شرکت‌هاست. P/E شرکت‌ها چه به صورت TTM و چه فوروارد نسبت به سال ۱۳۹۹ تفاوت دارد؛ به طوری که در سال ۱۳۹۹ متوسط P/E TTM بازار ۳۸ بود در حالی که در حال حاضر حداکثر هشت است.
دلیل دیگر صعود بورس تورم موجود و افزایش نرخ ارز است. با توجه به این موارد پتانسیل افزایش سودآوری ناشی از افزایش نرخ فروش محصولات متصور است. از سوی دیگر بررسی وضعیت سایر بازار‌ها مانند مسکن، خودرو، طلا و دلار نشان می‌دهد که تقریبا رو به اشباع هستند و تنها بازاری که مستعد جذب نقدینگی خواهد بود، بازار سرمایه است. از سوی دیگر بازار سرمایه در دو سال گذشته نسبت به سایر بازار‌ها جاماندگی بازدهی دارد و نقدشونده‌تر است...
اما به نظر می‌رسد در کوتاه‌مدت بازار سرمایه نوسانی خواهد بود، اما در میان‌مدت و بلند‌مدت، یعنی در بازه زمانی شش‌ماهه تا یک‌ساله، بازار سرمایه همسان با تورم ۵۰ درصدی رشد خواهد کرد و شاخص سه میلیون واحدی دور از دسترس نخواهد بود.
به گزارش خبرنگارجوان آنلاین، بر اساس ارقام درج شده در پایگاه اطلاع‌رسانی مدیریت فناوری بورس تهران، شاخص کل بورس اوراق و بهادار تهران امروز با ۶۴۹۲۱ واحد افزایش به ۲ میلیون و ۲۰۲ هزار و ۳۸۵ واحد و ارزش روز بازار به ۸ هزار و ۱۵۷ هزار میلیارد تومان رسید.
شاخص قیمت (وزنی- ارزشی) با ۱۴۶۷۴ واحد رشد به ۴۹۷ هزار و ۸۲۵ واحد رسید. شاخص کل (هم‌وزن) با ۲۵۴۷۸ واحد رشد به ۶۷۶ هزار و ۵۴۵ واحد رسید. شاخص قیمت (هم‌وزن) با ۱۵۰۴۷ واحد رشد به ۳۹۹ هزار و ۵۶۰ واحد رسید.
شاخص آزاد شناور با ۷۴۱۷۸ واحد افزایش به ۲ میلیون و ۸۱۷ هزار و ۲۶۳ واحد رسید. شاخص بازار اول بورس با ۵۵۳۵۰ واحد افزایش به یک میلیون و ۶۸۲ هزار و ۴۴۷ واحد و شاخص بازار دوم با ۱۰۶۹۶۹ واحد افزایش به رقم ۴ میلیون و ۲۱۹ هزار و ۲۷۸ واحد رسید.
نماد فولاد، فملی، شستا، وامید، پارس، ومعادن، تاپیکو بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس ایران داشت و نماد فارس بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس داشت.
در بازار فرابورس ایران شاخص کل فرابورس ۸۶۹.۴۳ واحد رشد به رقم ۲۷ هزار و ۵۹ واحد رسید.
معامله‌گران فرابورس تعداد ۱۳ میلیارد و ۹۴۲ میلیون برگ سهم در قالب ۵۹۱ هزار و ۷۵۴ فقره به ارزش ۶۶ هزار و ۳۵۸ میلیارد تومان با مجموع اوراق بدهی دولت داد و ستد کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار