شهردار اردبیل گفت: ۱۵ طرح عمرانی و فرهنگی شهرداری اردبیل تکمیل و آماده افتتاح برای دهه فجر است. به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل، محمود صفری در تشریح وضعیت طرحهای عمرانی شهرداری اردبیل در جمع خبرنگاران اظهار کرد: افتتاح کامل پل قدس ، افتتاح پارک ۶ هکتاری میراشرف ، راهاندازی مرکز کنترل ترافیک شهرداری ، کلنگزنی پل بسیج ، طرح پسماند در محل دفن دایم و مرکز جامع سلامت از طرحهای قابل افتتاح شهرداری اردبیل در دهه فجر است.
وی ادامه داد: همچنین افتتاح پارکینگ درخشان در منطقه یک ، افتتاح پارک شهرک کوثر و کلنگزنی پارک سه هکتاری شهرک بعثت در منطقه دو ، افتتاح پارک گل نرگس با پنج هزار متر مساحت ، تکمیل ، بهسازی و نصب چمن مصنوعی پارک شهرک اداری در منطقه سه ، بهسازی پارک فجر و رودخانه نوران ، راهاندازی سیستم روشنایی پل ارجستان و گلمغان در منطقه چهار و تندیس و پارک شهید سلیمانی در منطقه پنج از دیگر طرحهای شهرداری اردبیل در دهه فجر خواهد بود.
صفری همچنین از رونمایی ۱۷ دستگاه ماشینآلات سنگین و نیمهسنگین شهرداری اردبیل در روزهای آینده خبرداد و گفت: ۲۰ دستگاه اتوبوس از ۶۰ اتوبوس جدید نیز طی روزهای آینده به ناوگان حمل و نقل عمومی شهر افزوده خواهد شد.
شهردار اردبیل خواستار توزیع عادلانه مالیات ارزش افزوده در بین شهرداریهای کشور شد و افزود: ۶۰ درصد افزایش بودجه نسبت به سال قبل امسال با بودجه یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومانی شروع به تکمیل طرحهای نیمهتمام و آغاز طرحهای عمرانی جدید کرده است.
صفری درباره پیشرفت فیزیکی پل نیایش نیز گفت: این پل با پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد در صورت مساعد بودن شرایط جوی تا پایان امسال افتتاح خواهد شد.
وی به خرید ۲۵ دستگاه ماشینآلات سنگین و نیمهسنگین در شهرداری اردبیل اشاره کرد و افزود: با خرید این دستگاهها تعداد ماشینآلات شهرداری اردبیل به ۶۱ دستگاه افزایش یافت.
با سلام . بهترین مسیر برای اتصال خط ریلی ایران به جمهوری اذربایجان . خط اهن .میانه . اردبیل . پارس اباد . می باشد . زمین وسیع . و عدم ایجاد مشکلات برای کشاورزان .و محیط زیست و از طرفی ایجاد امنیت غذایی با اتصال دشت مغان به کل ایران . متاسفانه بعلت عدم تکمیل 60 کیلومتر از مابفی مسیر 170 کیلومتر راه اهن اردبیل . میانه در سال 1400 ناشی از ضعف شدید مدیران و استاندار و نمایندگان الان مسیر رشت . استار برای اتصال از طرف مدیران وزارت راه مطرح شده و با جدیدیت پیگیری می شود در صورتی که همه اذعان دارند که این خط اهن باعث مشکلات برای کشاورزان خواهد شد . این واقعیت است اگر راه اهن رشت . استار شروع شود ممکن است احداث 60 کیلومتر . به بهانه مثلا عدم توجیه اقتصادی 20 سال دیگر طول بکشد .