دکتر محمد علی نجفی در بازدید میدانی «کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولیدی استان» که با حضور «حسن صالحی» رئیس سازمان شیلات در مجموعه پرورش و تکثیر ماهی البرز برگزار شد، گفت: البرز استانی است که اولین دانشگاه کشاورزی و مراکز تحقیقاتی را در خود جای داده و این ظرفیت ارزشمند ی است.
وی با اشاره به تجارب مفید مسولان این بخش افزود: شاهد این هستیم که بخش تولید در سال اقتصاد مقاومتی بارور شده است.
دکتر نجفی با اشاره به اقدامات دولت در بحث پیشگیری از آنفولانزای مرغی و کاهش قیمت آن در بازار گفت: فرهنگ کرج و پیشینه مردم البرز می طلبد، سرانه میزان مصارف ماهی در این استان بالاتر از آمار کنونی باشد و بیش از مصرف مرغ ،ماهی مصرف شود،البته در دولت نیز تصمیمات خوبی برای کاهش قیمت مرغ و فرآورده های آن در دستور کار قرار گرفته است.
وی همچنین با تأکید بر حمایت بخش کشاورزی از تولیدات مصرفی خاص ادامه داد: بیمه محصولات کشاورزی جدی پرداخته شود و به این قبیل تولید ات توجه ویژه ای شود.
استاندار البرز با بیان اینکه تا پیش از این نحوه و نوع استفاده از آبزیان مغفول واقع شده است، افزود: شیوه های طبخ ماهی با تجارب آشپزی روز دنیا و جاذبه های صید، انگیزه جذب گردشگران می شود.