دکتر شهرام رفیعیفر در نشست خبری بسیج ملی کاهش مصرف نمک با اشاره به اینکه روزانه هر ایرانی 310 گرم نان که معادل 10 کف دست است مصرف میکند، گفت: با این 310 گرم نان مصرفی در روز، 5 گرم نمک نیز توسط نان دریافت می شود.
رفیعیفر مضرات مصرف نمک را مانند سم سفیدی در کنار دو سم سفید دیگر یعنی شکر و هروئین عنوان کرد و گفت: حتی آب حاوی سدیم بوده و از آنجا که کودکان به انتخاب والدین توجه میکنند، بنابراین لازم است که والدین در انتخابهای خود دقت کنند و مصرف نمک در کودکان را کاهش دهند تا ذائقه آنها به غذای کمک نمک عادت کند.
بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، وی همچنین بر عدم استفاده از کیک و شیرینی به دلیل وجود نمک و شکر در آنها در مراسم پذیرایی تاکید کرد.