کد خبر: 693731
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۹
مدیرکل دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت گفت: والدین ذائقه کودکان را به مصرف غذاهای کم نمک عادت دهند.

دکتر شهرام رفیعی‌فر در نشست خبری بسیج ملی کاهش مصرف نمک با اشاره به اینکه روزانه هر ایرانی 310 گرم نان که معادل 10 کف دست است مصرف می‌کند، گفت: با این 310 گرم نان مصرفی در روز، 5 گرم نمک نیز توسط نان دریافت می شود.


رفیعی‌فر مضرات مصرف نمک را مانند سم سفیدی در کنار دو سم سفید دیگر یعنی شکر و هروئین عنوان کرد و گفت: حتی آب حاوی سدیم بوده و از آنجا که کودکان به انتخاب والدین توجه می‌کنند، بنابراین لازم است که والدین در انتخاب‌های خود دقت کنند و مصرف نمک در کودکان را کاهش دهند تا ذائقه آنها به غذای کمک نمک عادت کند.


بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، وی همچنین بر عدم استفاده از کیک و شیرینی به دلیل وجود نمک و شکر در آنها در مراسم پذیرایی تاکید کرد.

منبع: ایسنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار