کد خبر: 1205477
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۲ - ۰۵:۴۰
«نقش بهائیت در فتنه ۸۸» در آیینه مجموعه‌ای از اسناد
اثری که هم اینک در باره آن سخن می‌رود، سعی دارد تا نقش فرقه بهائیت در فتنه سال ۱۳۸۸ را با اتکا به بخشی از اسناد موجود بازنمایاند. «نقش بهائیت در فتنه ۸۸» از سوی کارگروه جمهوری اسلامی مرکز اسناد انقلاب اسلامی تدوین و منتشر شده است.
شاهد توحیدی

جوان آنلاین: اثری که هم اینک در باره آن سخن می‌رود، سعی دارد تا نقش فرقه بهائیت در فتنه سال ۱۳۸۸ را با اتکا به بخشی از اسناد موجود بازنمایاند. «نقش بهائیت در فتنه ۸۸» از سوی کارگروه جمهوری اسلامی مرکز اسناد انقلاب اسلامی تدوین و منتشر شده است. تارنمای ناشر در یادداشتی کوتاه، در باب موضوع این اثر آورده است: «نقش دولت‌های بیگانه در شکل‌گیری و قوام فرقه بهائیت و اقدامات و اهداف آنان علیه ایران، بر کسی پوشیده نیست. این حزب سیاسی با بدعت‌های زشت بنیانگذاری شد و در دامان بیگانگان پرورش یافت. در دوران حکومت پهلوی و جهت انزوای اسلامِ شیعی، بهائیت مورد توجه دستگاه حکومت بود و بسیاری از بهائیان به مناصب بزرگ حکومتی رسیدند و بالطبع در تأمین منافع بیگانگان کوشیدند. با پیروزی انقلاب اسلامی - که دیگر مجالی برای تحقق اهداف شوم این فرقه باقی نمانده بود- بهائیان از طریق همدستی با استکبار، در تضعیف نظام اسلامی کوشیدند و به انحاء مختلف درصدد تبلیغ مرام خود برآمدند. انتخابات دهم ریاست جمهوری و حوادث متعاقب آن عرصه‌ای بود تا دوباره بهائیان با اشاره محافل بیگانه، علیه جمهوری اسلامی ایران توطئه کنند. پیش از انتخاباتِ این دوره، بهائیان به دلیل بی‌علاقگی به سرنوشت ایران در هیچ انتخاباتی شرکت نمی‌کردند و اساساً خود را ایرانی نمی‌دانستند! اما این بار که اراده محافل بهایی بر شرکت در انتخابات و رأی دادن به نامزد مشخصی قرار گرفته بود، پیروان خود را به شرکت فعال فراخواندند! مردم ایران که با حضور ۴۰ میلیونی خود در انتخابات، دشمنان خارجی را در تحقق نقشه‌هایشان ناکام گذاشته بودند، این بار نیز دست رد بر سینه ایادی داخلی آنان زدند. حوادث بعد از انتخابات و اغتشاشات سران فتنه باعث شد که گروه کوچک بهائیان نیز به گروه‌های آشوبگر بپیوندند و در خیابان‌ها با نیرو‌های امنیتی درگیر شوند. به علاوه رسانه‌های غربی و در رأس آن‌ها تلویزیون فارسی بی. بی. سی نیز با تبلیغ و حمایت گسترده از بهائیان، آن‌ها را به حضور در خیابان‌ها تشویق می‌کردند. با دستگیری برخی از شرکت‌کنندگان بهایی در اغتشاشات و اعترافات آنان، نیت پلید این فرقه در ضربه‌زدن به نظام اسلامی مشخص گردید. اثر پیش‌رو شامل برخی بازجویی‌ها از دستگیرشدگان بهایی در اغتشاشات روز عاشوراست که دقت در اعترافات و اقاریر آن‌ها بسیاری از ابعاد و ماهیت فتنه ۱۳۸۸ را روشن می‌سازد....»
سایت مرکز اسناد انقلاب اسلامی در اشارتی دیگر در باب نقش مخرب بهائیت در وقایع عاشورای سال ۱۳۸۸، خاطرنشان می‌کند: «وقایع عاشورای سال ۱۳۸۸ و فعالیت‌ها و آشوبگری‌های عناصر مخرب در این روز، یکی از ننگین‌ترین صفحات پرونده فتنه‌گران است. در روز عاشورا و در حالی که مردم ایران مشغول عزاداری برای اباعبدالله الحسین (ع) و یارانش بودند، فتنه‌گران با برنامه‌ریزی قبلی و در راستای پروژه‌ای از پیش طراحی شده، دست به آشوب زدند! در این میان یکی از گروه‌های فعال در آشوب‌های عاشورای ۸۸، فرقه بهائیت بود. اعضای این فرقه ضاله با ورود به جریان اغتشاشات و با حضور در بیشتر تجمعات غیرقانونی در روز عاشورا، به ایفای نقش پرداختند که این موضوع در اعترافات اعضای این فرقه کاملاً نمایان است. عناصر بهایی در روز عاشورا به چند گروه دو، سه و چهار نفره تقسیم شده و هر گروه به‌صورت سواره یا پیاده، در مسیر‌های مورد نظر موج فتنه قرار گرفته و اوضاع اغتشاشات را به یکدیگر گزارش می‌دادند....»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار