کد خبر: 973687
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۸
سرويس اقتصادی جوان آنلاين: سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در گزارشی اعلام کرد روزانه حدود ۴۰۰ میلیارد دلار مواد‌غذایی پیش از اینکه به فروشگاه‌ها برسد، از بین می‌رود.
به گزارش بلومبرگ، فائو در گزارشی با استناد به آمار سال ۲۰۱۶ اعلام کرد سالانه حدود ۱۴ درصد از کل مواد‌غذایی تولید شده از بین می‌رود. نگهداری در محیط خنک و زیرساخت به کاهش ضرر‌ها کمک خواهد کرد، اما برای مقابله با این مشکل، به اطلاعات مفصل درباره زنجیره تأمین نیاز است.
از بین رفتن مواد‌غذایی به دلیل سهمی که در افزایش گاز‌های گلخانه‌ای دارد و با توجه به اینکه بیش از ۸۲۰ میلیون نفر در جهان هر روز گرسنگی می‌کشند، مورد توجه فزاینده‌ای قرار گرفته است. سران جهان وعده داده‌اند تلاش کنند اتلاف مواد‌غذایی را در سطح فروشگاه‌ها و مصرف تا سال ۲۰۳۰ نصف کرده و میزان ضرر در تولید مواد‌غذایی را کم کنند. شرکت‌ها نیز تلاش می‌کنند کارآمدی را در صنعت غذایی بهبود ببخشند.
چو دانگ یو، مدیرکل فائو در این گزارش اظهار کرد: از بین رفتن مواد‌غذایی فشار غیرضروری بر محیط‌ زیست و منابع طبیعی که برای تولید مورد استفاده قرار گرفته‌اند، وارد می‌کند و به معنای آن است که منابع آبی و خاکی هدر رفته‌اند و آلودگی و گاز‌های گلخانه‌ای بدون هیچ هدفی ایجاد شده‌اند. طبق گزارش فائو، مصرف‌کنندگان نیز میزان زیادی مواد‌غذایی اسراف می‌کنند. حداکثر ۳۷ درصد از محصولات دامی و یک پنجم از میوه‌ها و صیفی‌جات بعد از خریداری شدن از بین می‌روند. کشور‌های ثروتمند سطح بالاتری از اسراف را به دلیل عمر مفید محدود یا برنامه‌ریزی ضعیف مصرف دارند، در‌حالی‌که کشور‌های فقیر معمولاً با مشکلات جوی و زیربنایی دست و پنجه نرم می‌کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار