سربازان گمنام امام زمان(عج) شبکه سازمانیافته اخلال در نظام اقتصادی کشور در حوزه پتروشیمی را در استان یزد شناسایی و متلاشی کردند. جوان آنلاین: وزارات اطلاعات در اطلاعیهای اعلام کرد: سربازان گمنام امام زمان(عج) شبکه سازمانیافته اخلال در نظام اقتصادی کشور در حوزه پتروشیمی را در استان یزد شناسایی و متلاشی کردند.
ادارهکل اطلاعات استان یزد در این زمینه 3 نفر از متهمان اصلی را دستگیر کرد.
متخلفان با راه اندازی 73 شرکت صوری و کاغذی ، مواد اولیه پتروشیمی را با قیمت یارانه ای خریداری و در بازار به قیمت آزاد می فروختند و تاکنون گردش مالی مکشوفه آنها از این طریق 3 هزار میلیارد ریال بوده است.
تحقیقات تکمیلی در این پرونده در حال اجراست و برخورد جدی با سایر مفسدان اقتصادی به ویژه برهم زنندگان امنیت اقتصادی جامعه در دستور کار میباشد.
تنها راه نجات کشور اتحاد ماست
احسنت
با سلام ، ضمن خسته نباشی به این عزیزان باید گفت دستشان درد نه کنه ولی این کار و این روش کافی نیست، بهتر است اول بینند در کشور عزیزمان چندین پتروشیمی وجود دارد ، مالکان اصلی کیند پولش را چطور تهیه و خریده اند تولیدشان چیه مبلغ اسمی تولید چقدره و محصول به کجا صادر و قاچاق میشه