کد خبر: 1375211
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۰۰
نماینده ولی فقیه در سپاه:

نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با هشدار نسبت به راهبرد دشمن برای القای ناتوانی و استیصال گفت: دشمن می‌کوشد با ترویج این تفکر که «نمی‌توانیم، راهی نداریم و چاره‌ای جز تسلیم نیست»، روحیه مقاومت را تضعیف کند؛ اما حفظ احساس پیروزی، امید، وحدت و روحیه جهادی در کنار تبیین دستاورد‌ها و ناکامی‌های دشمن، از الزامات صیانت از انقلاب و مقابله با جنگ روایت‌هاست. 
به گزارش خبرگزاری بسیج، حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی در جمع پاسداران و پایوران سپاه کربلای مازندران، با اشاره به مأموریت سپاه در صیانت از انقلاب اسلامی و زمینه‌سازی برای ظهور، بر حفظ هویت، روحیه جهادی، معنویت و انسجام این نهاد تأکید کرد و گفت هرچه از عمر انقلاب می‌گذرد، تنوع تهدید‌ها و پیچیدگی مواجهه با دشمن، اهمیت و دشواری پاسداری در عرصه‌های مختلف را بیشتر آشکار می‌کند. وی با یادآوری سخن تاریخی امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه «اگر سپاه نبود، کشور هم نبود»، افزود امروز حتی دشمنان نیز به نقش تعیین‌کننده سپاه در تحولات منطقه و صیانت از انقلاب اسلامی اذعان دارند. حاجی‌صادقی سپاه را یکی از بازوان ولایت و رهبری دانست و با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر حفظ و تقویت سپاه، یکی از مطالبات مهم ایشان را «پاسداری از پاسداری» عنوان کرد. 
حاجی صادقی توضیح داد: سپاه برای پاسداری از انقلاب، ابتدا باید از هویت، فرهنگ انقلابی و روحیه جهادی پاسداران صیانت کند تا پاسداری، پیش‌برنده و غیرمحافظه‌کارانه باقی بماند. 
نماینده ولی‌فقیه در سپاه با تأکید بر استمرار مکتب امام خمینی (ره) گفت همان‌گونه که حقیقت خواسته امام حسین (ع) صرفاً گریه و عزاداری نیست، بلکه لبیک گفتن به دعوت و قرار گرفتن در جبهه حق است، مکتب امام خمینی (ره) نیز باید در عمل و رفتار پاسداران استمرار یابد. وی سپاه را نیروی سنگرنشین و خط مقدم انقلاب توصیف کرد و در عین حال تأکید کرد: همه نیرو‌های مسلح، ارتش، دولتمردان و سایر مجموعه‌ها در صیانت از انقلاب نقش دارند، اما سپاه نهادی با مأموریتی ویژه و بدون معادل است و باید مقتدر و توانمند باقی بماند. 
حاجی‌صادقی ترویج تفکر استیصال را نخستین راهبرد دشمن دانست و گفت دشمن تلاش می‌کند به مسئولان و نخبگان القا کند که «نمی‌توانیم»، راهی نداریم و چاره‌ای جز تسلیم در برابر قدرت‌های بزرگ نیست؛ در حالی که رهبر معظم انقلاب تأکید کرده‌اند دشمن مستأصل است، نه ملت ایران. وی ایجاد اختلاف را دومین راهبرد دشمن عنوان کرد و گفت ممکن است افراد درباره مسائل مختلف دیدگاه‌های متفاوتی داشته باشند، اما اکنون زمان برجسته کردن اختلافات نیست و در شرایط مقابله با دشمن باید یکدست و متحد بود. نماینده ولی‌فقیه در سپاه، تغییر روایت و تحریف واقعیت‌ها را سومین راهبرد دشمن برشمرد و افزود دشمن تلاش می‌کند خود را پیروز نشان دهد و شکست‌هایش را پنهان کند؛ بنابراین باید دستاوردها، امداد‌های الهی و پیروزی‌های انقلاب اسلامی برای مردم تبیین شود. وی با اشاره به حضور مردم در صحنه‌های مختلف انقلاب گفت مردم مشکلات اقتصادی، معیشتی و اجتماعی را می‌بینند و فشار‌ها را احساس می‌کنند، اما همچنان پای انقلاب ایستاده‌اند و این خود یک پیروزی بزرگ است. حاجی‌صادقی همچنین حفظ روحیه نیرو‌های مسلح در شرایط دشوار را نشانه دیگری از پیروزی دانست و گفت فرزندان ملت در یگان‌های مختلف و صد‌ها کیلومتر مرز، با وجود شرایط سخت آب‌وهوایی و محدودیت امکانات، با روحیه‌ای بالا به خدمت ادامه می‌دهند. وی افزود: دشمن در رسیدن به اهداف و راهبرد‌های خود ناکام مانده و جبهه مقاومت نیز در جهان تقویت شده است. نماینده ولی‌فقیه در سپاه بر ضرورت بازگو کردن این دستاورد‌ها برای مردم تأکید کرد و گفت نباید تنها از خداوند درخواست یاری کنیم، بلکه باید برای یاری‌هایی که تاکنون به ملت ایران کرده است نیز شکرگزار باشیم. 
حاجی‌صادقی در جمع‌بندی سخنان خود چهار ضرورت را برای ادامه مسیر انقلاب برشمرد: نخست، از دست ندادن احساس پیروزی و باور به قابل حل بودن مشکلات؛ دوم، حفظ امید، نشاط و قدرت؛ سوم، تلاش برای وحدت و انسجام؛ و چهارم، مجاهدت در همه صحنه‌ها برای پاسداری از انقلاب اسلامی. وی در پایان تأکید کرد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج، مقتدرتر، توانمندتر، باانگیزه‌تر و با آمادگی بالاتر در سنگر انقلاب حضور دارند و مصمم‌اند انقلاب اسلامی را سالم به صاحب اصلی آن، حضرت حجت بن الحسن (عج)، تقدیم کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار