کد خبر: 1368929
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۱
رسانه عراقی: الزیدی پس از واشنگتن به تهران سفر می‌کند خبرگزاری نون عراق گزارش داد علی الزیدی، نخست وزیر عراق، قصد دارد به زودی به ایران سفر کند.

جوان آنلاین: رسانه‌های داخلی عراق نوشتند علی فالح الزیدی نخست وزیر عراق به زودی در روزهای آینده به دعوت مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران، سفری رسمی به تهران داشته باشد.

به گزارش ایسنا، این رسانه‌ها که توسط خبرگزاری نون رصد می‌شوند، بدون افشای دستور کار رسمی یا مدت زمان سفر، اعلام کردند که «این سفر پیش‌بینی شده در چارچوب تقویت روابط دوجانبه بین بغداد و تهران و بحث در مورد تعدادی از مسائل مشترک مورد علاقه طرفین انجام می‌شود».

نخست وزیر عراق در حال حاضر در یک سفر رسمی به ایالات متحده است، جایی که او در حال برگزاری سلسله جلساتی با مقامات آمریکایی برای بحث در مورد روابط دوجانبه، همکاری‌های امنیتی و اقتصادی و همچنین تعدادی از مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار