کد خبر: 1367522
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۱
مقام سوری: انفجار‌های امروز دمشق دارای اهداف سیاسی است سخنگوی وزارت کشور سوریه تأکید کرد که انفجار‌های امروز در دمشق دارای اهداف سیاسی است.

جوان آنلاین: «نورالدین البابا» سخنگوی وزارت کشور سوریه در مصاحبه با شبکه الجزیره با اشاره به وقوع انفجار‌هایی در دمشق گفت که بمب‌ها دقایقی قبل از انفجار کار گذاشته شده بودند و هدف از این انفجار‌ها نیز بیش از آنکه امنیتی باشد، سیاسی است.

به گزارش ایرنا، وی تصریح کرد: دو انفجار در نزدیکی ساختمان وزارت گردشگری همزمان با سفر «امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه به دمشق و خارج از منطقه امنیتی ویژه سفر مکرون رخ داد.

به گفته البابا، چهار نفر از نیرو‌های امنیتی و تعدادی از شهروندان در این دو انفجار در دمشق زخمی شدند و انفجار دومی در زمانی که مردم در محل حادثه تجمع کرده بودند، رخ داد و این انفجارها، حمله‌ای دوگانه برای وارد آوردن بیشترین آسیب به شهروندان بود.

وی افزود: این دو بمب دقایقی قبل از انفجار در خارج از کمربند امنیتی کار گذاشته شده بودند، برخی طرف‌های خارجی می‌خواهند سوریه را در درگیری‌ها محصور کنند.

این مقام سوری همچنین گفت: انفجار قبلی مقر وزارت دادگستری را که بازماندگان رژیم قبلی در آن محاکمه می‌شوند، هدف قرار داد و انفجار امروز سفر رئیس جمهور فرانسه به سوریه را هدف قرار داده بود و هدف از این انفجار‌ها نیز سیاسی است و امنیتی نیست.

رسانه‌های سوری امروز گزارش دادند که حداقل دو انفجار در نزدیکی محل اقامت امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه که اکنون در سوریه به سر می‌برد، رخ داد.

رئیس جمهور فرانسه روز دوشنبه در سفری رسمی به عنوان اولین سفر رئیس یک دولت مهم غربی پس از برکناری «بشار اسد» و به قدرت رسیدن «احمد الشرع» رئیس حکومت موقت سوریه در اواخر سال ۲۰۲۴، وارد دمشق شد.

رای الیوم گزارش داد: فرانسه احتمالا به دلایل امنیتی تصمیم گرفت که سفر مکرون را تا پس از ورود او اعلام نکند، زیرا سوریه پس از ۱۳ سال جنگ داخلی خونین و پس از بمب‌گذاری که روز پنجشنبه در یک کافه در دمشق انجام و منجر به کشته شدن چندین نفر شد، همچنان با چالش‌های متعددی در تلاش‌های خود برای برقراری امنیت و ثبات رو‌به‌رو است.

برچسب ها: سوریه ، انفجار ، دمشق
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار