«لیاقت بلوچ» قائممقام جماعت اسلامی پاکستان در گفتوگو با ایرنا تاکید کرد : دشمنان ایران میلیاردها دلار خرج کردند تا ملت ایران را تضعیف کنند، اما مردم ایران آیندهای روشن در پیش دارند، چرا که داستان پیروزی و موفقیت آنها تحت سیاستهای رهبر شهید، الهامبخش همه ملتهای جهان شده است. جوان آنلاین: لیاقت بلوچ، قائممقام جماعت اسلامی پاکستان از مهمانان مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب است که برای ادای احترام و شرکت در بزرگداشت آقای شهید ایران آیت الله سیدعلی خامنهای به تهران آمده است.
ایرنا با او درباره ویژگیهای شخصیتی و رهبری آیتالله خامنهای شهید گفتوگو کرده است که مشروح صحبتهای لیاقت بلوچ را در ادامه میخوانید.
بلوچ گفت: اگر بخواهم رهبر فقید ایران را برای مردم کشورم توصیف کنم، باید بگویم که او یک رهبر بزرگ بود. من این فرصت را داشتم که شش بار در کنفرانسهای مختلف با( حضرت) آیت الله خامنهای شهید دیدار کنم.
قائممقام جماعت اسلامی پاکستان افزود: من آیتالله خامنهای را فردی آیندهنگر و دارای ویژگیهای برجسته رهبری راهبردی میدیدم. ایشان پیام بسیار روشنی برای وحدت امت اسلامی داشتند و در حمایت از فلسطین و مقابله با صهیونیسم ایستادگی میکردند.
آیت الله خامنهای هرگز در برابر صهیونیسم و استعمار سرمایهداری تسلیم نشد
وی افزود: پس از اینکه آیت الله خامنهای مسئولیت رهبری ایران را بر عهده گرفتند، به مدت ۴۷ سال به اصول انقلاب اسلامی پایبند ماندند و هرگز در برابر صهیونیسم و استعمار سرمایهداری تسلیم نشدند.
بلوچ ادامه داد: آمریکا و کشورهای اروپایی طی این سالها میلیاردها دلار هزینه کردند تا ملت ایران را تضعیف کنند اما رهبر شهید توانست ملت ایران را به ملتی مقاوم، متحد و پایبند به اصول انقلاب اسلامی تبدیل کند.
به گزارش ایرنا، مقامات بلندپایه و سران برخی کشورهای جهان، اندیشمندان و علمای دینی روز جمعه (۱۲ تیر ماه) برای ادای احترام به پیکر رهبر شهید حضرت آیت الله خامنهای در مصلی تهران حضور یافتند.
طبق اعلام ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید حضرت آیت الله العظمی خامنهای قدس الله نفسه الزکیه مراسم وداع، تشییع، اقامه نماز میت و تدفین برای روزهای شنبه ۱۳ و یکشنبه ۱۴ تیرماه ۱۴۰۵ مصادف با نوزدهم و بیستم ماه محرم جهت وداع با پیکرها در مصلای امام خمینی تهران، سپس دوشنبه ۱۵ تیرماه ۱۴۰۵ مراسم تشییع در تهران و سهشنبه ۱۶ تیرماه ۱۴۰۵ مراسم تشییع در شهر قم و نهایتاً پنجشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۵ مصادف با بیستچهارم ماه محرم مراسم تشییع در شهر مشهد و تدفین در حرم امام رضا(ع) برنامهریزی شده است.