کد خبر: 1367393
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۵ - ۲۲:۳۴
مکرون وارد دمشق شد رئیس جمهور فرانسه روز دوشنبه در سفری رسمی به عنوان اولین سفر رئیس یک دولت مهم غربی پس از برکناری «بشار اسد» و به قدرت رسیدن «احمد الشرع» رئیس حکومت موقت سوریه در اواخر سال ۲۰۲۴، وارد دمشق شد.

جوان آنلاین: به نقل از رای الیوم، کاخ الیزه اعلام کرد که «امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه قصد دارد در این سفر که تا سه‌شنبه ادامه می‌یابد، می‌خواهد دمشق را به سوریه‌ای آزاد و کثرت‌گرا که به همه اقشار خود و پیروان مذاهب احترام می‌گذارد و نقشی در کاهش تنش‌ها در خاورمیانه ایفا می‌کند، دعوت کند.

به گزارش ایرنا، بر اساس این گزارش، فرانسه احتمالا" به دلایل امنیتی تصمیم گرفت که سفر مکرون را تا پس از ورود او اعلام نکند، زیرا سوریه پس از ۱۳ سال جنگ داخلی خونین و پس از بمب‌گذاری که روز پنجشنبه در یک کافه در دمشق انجام و منجر به کشته شدن چندین نفر شد، همچنان با چالش‌های متعددی در تلاش‌های خود برای برقراری امنیت و ثبات رو‌به‌رو است.

خبرگزاری فرانسه گزارش داد که «اسعد الشیبانی» وزیر امور خارجه حکومت موقت سوریه، در بدو ورود رئیس جمهور فرانسه به پایتخت سوریه، از او استقبال کرد.

این اولین سفر رئیس جمهور فرانسه به سوریه از زمان دومین سفر «نیکولا سارکوزی» رئیس جمهور سابق در سال ۲۰۰۹ است.

مکرون همچنین اولین رئیس دولت یک کشور عضو اتحادیه اروپا است که از زمان برکناری بشار اسد به دمشق سفر می‌کند.

پیشتر امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه به عنوان اولین رهبر غربی در ماه مه ۲۰۱۵ به دلیل استقبال از «احمد الشرع» مشهور به «محمد جولانی» به دلیل سابقه تروریستی احمد الشرع و عضویت وی در گروه‌های تروریستی، مورد انتقاد برخی از مخالفانش در جناح راست و راست افراطی قرار گرفته بود.

پس از پاریس، احمد الشرع در ماه نوامبر به واشنگتن سفر کرد و در آنجا با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا دیدار کرد که در نتیجه آن، تحریم‌های اروپایی و آمریکایی اعمال شده علیه سوریه لغو شد.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) سفر روز دوشنبه مکرون به دمشق را، تاریخی توصیف کرد و آن را لحظه‌ای مهم در مسیر بازیابی جایگاه بین‌المللی سوریه و مظهر گذار روابط سوریه و فرانسه به مرحله‌ای جدید بر اساس احترام متقابل و مشارکت برابر دانست.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار