کد خبر: 1367283
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۲
جهاد کشاورزی تأمین اقلام مورد نیاز مواکب را پیگیری می‌کند مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: در صورت بروز هرگونه کمبود کالاهای اساسی در مواکب مراسم تشییع رهبر شهید، این مجموعه آماده دریافت درخواست‌ها و پیگیری فوری تأمین اقلام مورد نیاز است.

حجت‌الاسلام جلال کلانتر اظهار کرد: در راستای خدمت‌رسانی شایسته به زائران و عزاداران مراسم تشییع رهبر شهید، سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی آمادگی کامل دارد تا در صورت بروز هرگونه کمبود کالاهای اساسی، نیازهای مواکب مردمی را در سریع‌ترین زمان ممکن پیگیری و تأمین کند.

وی افزود: چنانچه هر یک از موکب‌های مردمی در ایام برگزاری مراسم با کمبود اقلام و کالاهای مورد نیاز مواجه شوند، می‌توانند درخواست خود را از طریق ارسال پیام به شناسه @Hasin_adminn در پیام‌رسان ایتا اعلام کنند تا موضوع بلافاصله بررسی و اقدامات لازم برای رفع مشکل انجام شود.

پشتیبانی کامل از مواکب خدمت‌رسان

مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه خدمت به زائران و عزاداران این مراسم بزرگ توفیقی ارزشمند است، تصریح کرد: این مجموعه با همکاری بخش‌های مختلف سازمان جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌های مرتبط، تمامی ظرفیت‌های خود را برای پشتیبانی از مواکب و رفع مشکلات احتمالی به کار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: هدف از این هماهنگی‌ها، ایجاد آرامش برای خادمان مواکب و اطمینان از تداوم خدمات‌رسانی به زائران است تا هیچ‌گونه خللی در تأمین اقلام ضروری مورد نیاز مواکب ایجاد نشود.

کلانتر در پایان با دعوت از مردم برای حضور در مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید در مشهد مقدس گفت: همه تمهیدات لازم برای برگزاری این مراسم باشکوه پیش‌بینی شده و از نظر تأمین کالاهای اساسی و خدمات مورد نیاز، مشکلی وجود ندارد و دستگاه‌های مسئول با آمادگی کامل در حال خدمت‌رسانی هستند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار