کد خبر: 1366477
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۴
رژیم صهیونیستی با وجود توافق، حتی از مناطق آزمایشی جنوب لبنان عقب‌نشینی نمی‌کند رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که با وجود امضای توافق اولیه میان لبنان و رژیم صهیونیستی با نظارت آمریکا، تل‌آویو اجرای مرحله آزمایشی عقب‌نشینی از جنوب این کشور را به تعویق انداخته است.

جوان آنلاین: رژیم صهیونیستی بار دیگر با طرح بهانه‌های جدید، از اجرای توافق درباره عقب‌نشینی از برخی از مناطق جنوب لبنان شانه خالی کرد.

رسانه‌های این رژیم گزارش دادند که تل‌آویو با وجود توافق با دولت بیروت با میانجیگری واشنگتن بر سر چارچوب اجرای طرح آزمایشی، اعلام کرده است تا زمان دستیابی به یک «مکانیسم جدید» و دریافت تضمین درباره اقدام ارتش این کشور علیه حزب‌الله، از مناطق اعلام‌شده عقب‌نشینی نخواهد کرد.

بر اساس این گزارش، سازوکار جدید با مشارکت آمریکا طراحی خواهد شد و مأموریت آن هماهنگی اجرای آتش‌بس، نظارت بر تحولات میدانی و ایجاد یک مرکز هماهنگی مشترک برای پیگیری اقدامات علیه حزب‌الله عنوان شده است؛ موضوعی که از نگاه ناظران، بهانه‌ای تازه برای تمدید حضور نظامی و عدم پایبندی به تعهدات تل‌آویو به شمار می‌رود.

مقام‌های رژیم صهیونیستی مدعی شده‌اند که عقب‌نشینی، تنها زمانی انجام خواهد شد که ارتش لبنان تعهدی «ملموس و فوری» برای اقدام علیه حزب‌الله ارائه کند. آنها همچنین ادعا کرده اند که سازوکار نظارتی پیشین که در سال ۲۰۲۴ ایجاد شده بود، کارآمد نبوده است.

در همین حال، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، روز گذشته در جریان بازدید میدانی از جنوب لبنان، به همراه اسرائیل کاتس، وزیر جنگ این رژیم تأکید کرد که اسرائیل تا زمانی که تهدیدات از بین نرود، از جنوب لبنان عقب‌نشینی نخواهد کرد.

وی افزود: تا زمانی که حزب‌الله در جنوب لبنان مستقر و مسلح است، برای ما خطر ایجاد می‌کند و ما اینجا خواهیم ماند.

روز جمعه تل‌آویو و بیروت با میانجیگری واشنگتن، توافقنامه چارچوب را امضا کردند که بر خروج «تدریجی» اشغالگران صهیونیستی از خاک لبنان از دو منطقه آزمایشی یکی در جنوب لیتانی و دیگری در شمال این منطقه تأکید داشت و همچنین موافقت شد مسئولیت امنیت این موضوع با نظارت آمریکا به ارتش لبنان واگذار شود. با این حال، این توافق جدول زمانی مشخصی برای خروج از این دو منطقه یا از کل خاک لبنان مشخص نکرده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار