کد خبر: 1366065
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۵
سارق ۲۰۷ های پایتخت دستگیر شد فرمانده پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری سارق حرفه‌ای خودروهای پژو ۲۰۷ در غرب تهران خبر داد و گفت: متهم که عامل چندین فقره سرقت سریالی بود، در یکی از استان‌های همجوار تهران شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شد.

جوان آنلاین: سرهنگ کارآگاه سیدقاسم موسوی‌فر روز دوشنبه اظهار کرد: در پی ارجاع پرونده‌ای از سوی مرجع قضایی به اداره پنجم پلیس آگاهی، یکی از شهروندان با مراجعه به پلیس اعلام کرد دو نفر با معرفی خود به‌عنوان مأمور فراجا و ارائه برگه‌ای با آرم قوه قضائیه، به بهانه اجرای حکم بازرسی و بازداشت، وارد منزل وی شده و پس از تفتیش کامل خانه، اموالی از جمله یک دستگاه تلفن همراه، ۱۵۰ میلیون ریال وجه نقد، ساعت و سایر اقلام ارزشمند را سرقت کرده و از محل متواری شدند.

به گزارش ایرنا، وی افزود: بلافاصله پس از ثبت شکایت، کارآگاهان اداره پنجم پلیس آگاهی با حضور در محل وقوع جرم، تحقیقات میدانی و اقدامات اطلاعاتی گسترده را آغاز کردند. در جریان بررسی تصاویر و مسیرهای تردد، خودروی مورد استفاده سارقان که دارای پلاک مخدوش بود شناسایی شد و کارآگاهان با انجام اقدامات کارشناسی، موفق به استخراج شماره پلاک اصلی و شناسایی مالک خودرو شدند.

معاون مبارزه با سرقت‌های خاص پلیس آگاهی تصریح کرد: بررسی‌های تخصصی، حضور مالک خودرو در صحنه سرقت را تأیید کرد و تصویر وی نیز از سوی شاکی به‌عنوان یکی از عاملان سرقت شناسایی شد. با اخذ دستور قضایی، کارآگاهان به مخفیگاه متهم اعزام شده و وی را در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کردند.

سرهنگ موسوی‌فر خاطرنشان کرد: متهم در ابتدا منکر ارتکاب جرم شد، اما پس از مواجهه با مستندات پرونده و شناسایی از سوی شاکی، به سرقت اعتراف کرد و اظهار داشت با همکاری یکی از همدستان خود، پس از شناسایی شاکی و اطلاع از تمکن مالی وی، با سوءاستفاده از شرایط موجود و تهیه تجهیزات پلیسی، نقشه این سرقت را اجرا کرده‌اند.

وی افزود: در ادامه و با اقدامات اطلاعاتی و راهنمایی متهم دستگیرشده، همدست وی نیز در حوالی میدان ونک شناسایی و دستگیر شد. متهمان در تحقیقات به مشارکت در سرقت اعتراف کردند.

معاون مبارزه با سرقت‌های خاص پلیس آگاهی با اشاره به ادامه تحقیقات گفت: هر دو متهم با دستور مرجع قضایی در اختیار پلیس آگاهی قرار دارند و تحقیقات برای شناسایی سایر جرایم احتمالی و کشف ابعاد دیگر این پرونده همچنان ادامه دارد.

پایان سرقت‌های سریالی پژو ۲۰۷ در غرب تهران؛ سارق حرفه‌ای در عملیات غافلگیرانه پلیس دستگیر شد

فرمانده پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری سارق حرفه‌ای خودروهای پژو ۲۰۷ در غرب تهران خبر داد و گفت: متهم که عامل چندین فقره سرقت سریالی بود، در یکی از استان‌های همجوار تهران شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شد.

سرهنگ کارآگاه علی عقیلی اظهار کرد: با وجود آسیب‌دیدگی ساختمان پایگاه دوم پلیس آگاهی در پی حملات اخیر و به‌منظور استمرار خدمت‌رسانی به شهروندان، کارکنان این مجموعه با استقرار میز خدمت، ارائه خدمات انتظامی را بدون وقفه ادامه دادند. در همین راستا، با تحلیل داده‌های انتظامی و بررسی آمار وقوع جرایم در محدوده سرکلانتری دوم، چندین فقره سرقت سریالی خودروهای پژو ۲۰۷ شناسایی و در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان بلافاصله با انجام اقدامات اطلاعاتی، بررسی سرنخ‌های موجود، تطبیق شیوه و شگرد سرقت‌ها و اخذ اظهارات تخصصی از مال‌باختگان، موفق به شناسایی مظنون اصلی پرونده شدند.

فرمانده پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ تصریح کرد: در بررسی سوابق کیفری متهم و تطبیق تصاویر به‌دست‌آمده از صحنه‌های سرقت با چهره وی، هویت سارق به‌طور قطعی احراز شد. پس از هماهنگی با مرجع قضایی و اخذ دستور قضایی، محل اختفای متهم در یکی از استان‌های همجوار تهران شناسایی و وی در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه دستگیر شد.

سرهنگ کارآگاه عقیلی خاطرنشان کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهم، یک دستگاه خودروی پژو ۲۰۷ سرقتی کشف و توقیف شد.

وی افزود: متهم در تحقیقات تخصصی به ارتکاب سرقت‌های انتسابی اعتراف کرد. تحقیقات برای شناسایی سایر مال‌باختگان، کشف دیگر خودروهای سرقتی و دستگیری احتمالی همدستان وی همچنان ادامه دارد و نتایج تکمیلی متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

کشف ۲۸ کیلوگرم تریاک در بزرگراه آزادگان؛ قاچاقچی سابقه‌دار به دام پلیس افتاد

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ از کشف ۲۸ کیلوگرم تریاک در بزرگراه آزادگان و دستگیری یک قاچاقچی سابقه‌دار خبر داد و گفت: متهم پس از انتقال محموله از استان‌های جنوبی کشور، در یک عملیات غافلگیرانه توسط مأموران پلیس دستگیر شد.

سرهنگ علی عسگری، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ، با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی دریافت چندین گزارش و شکایت مردمی درباره فعالیت مجرمانه یکی از قاچاقچیان سابقه‌دار مواد مخدر، پرونده‌ای در این خصوص تشکیل و رسیدگی به آن به تیمی از مأموران عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر واگذار شد.

وی افزود: بررسی‌های اطلاعاتی و تحقیقات شبانه‌روزی مأموران نشان داد متهم با سفر به یکی از استان‌های جنوبی کشور، مقادیر قابل توجهی مواد مخدر را تهیه کرده و قصد انتقال آن به تهران با استفاده از یک دستگاه خودرو را دارد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ ادامه داد: پس از شناسایی مسیر تردد متهم و با هماهنگی مقام قضایی، تیمی از مأموران عملیات ویژه در محدوده بزرگراه آزادگان مستقر شدند و خودروی حامل مواد مخدر را تحت نظر گرفتند.

سرهنگ عسگری تصریح کرد: در اجرای یک عملیات ضربتی، هماهنگ و غافلگیرانه، خودروی متهم توقیف و وی دستگیر شد. در بازرسی از خودرو نیز ۲۸ کیلوگرم تریاک کشف و ضبط شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: متهم پس از انتقال به پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ و انجام تحقیقات تکمیلی، به همراه مواد مکشوفه برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

پلیس پایتخت دو عامل تحریک به آشوب و تشویش اذهان عمومی را دستگیر کرد

مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از دستگیری دو نفر که با انتشار محتوای کذب، تحریک‌آمیز و دعوت به تجمعات غیرقانونی در فضای مجازی، درصدد ایجاد التهاب و اخلال در نظم و امنیت عمومی بودند، خبر داد.

برابر اعلام مرکز اطلاع‌رسانی تهران بزرگ، در پی رصد و پایش مستمر فضای مجازی توسط کارشناسان پلیس اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، دو نفر که با بازتولید گفتمان‌های آشوب‌طلبانه، انتشار اخبار کذب و محتوای تحریک‌آمیز، اقدام به تشویش اذهان عمومی و دعوت کاربران به حضور در تجمعات غیرقانونی می‌کردند، شناسایی و دستگیر شدند.

بررسی‌های تخصصی نشان داد متهمان با انتشار مطالب موهن و ضد امنیتی و ترغیب کاربران به ایجاد ناآرامی، درصدد برهم زدن آرامش عمومی جامعه بودند. همچنین مشخص شد این افراد پیش از این نیز از سوی پلیس تذکرات لازم را دریافت کرده بودند، اما با بی‌اعتنایی به هشدارهای قانونی، مجدداً فعالیت‌های مجرمانه خود را از سر گرفته و به انتشار و بازنشر محتوای هدفمند و التهاب‌آفرین ادامه داده‌اند.

در ادامه اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی، مأموران پلیس در قالب دو پرونده مجزا، طی عملیات‌های جداگانه در محدوده خزانه بخارایی و خیابان امام خمینی(ره)، متهمان را دستگیر کردند. در بازرسی از تجهیزات الکترونیکی آنان نیز مستندات و ادله‌ای کشف شد که بیانگر ارتباط و تعامل این افراد با برخی کانال‌های معاند و دریافت محتوای هدایت‌شده از سوی گردانندگان این شبکه‌ها بود.

متهمان در تحقیقات اولیه اذعان کردند تحت تأثیر فضاسازی‌های صورت‌گرفته در کانال‌های معاند قرار گرفته و با دریافت پیام‌هایی برای انجام اقدامات مخرب و ضد امنیتی، با ساده‌اندیشی با آنان همراه شده‌اند. این افراد همچنین با ابراز ندامت، نسبت به اقدامات خود اظهار پشیمانی کرده و اعلام کردند فریب تبلیغات و عملیات روانی شبکه‌های معاند را خورده‌اند.

فرماندهی انتظامی تهران بزرگ ضمن تأکید بر رصد هوشمندانه و مستمر فضای حقیقی و مجازی، اعلام می‌کند هرگونه اقدام در راستای تشویش اذهان عمومی، تحریک به آشوب، دعوت به تجمعات غیرقانونی و اخلال در نظم و امنیت عمومی، در چارچوب قانون با قاطعیت مورد برخورد پلیس قرار خواهد گرفت.

اطلاعات مردمی در مسجد باغ‌آذری، راز سرقت‌های سریالی خودرو در جوادیه را فاش کرد

سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری یک سارق حرفه‌ای لوازم و محتویات داخل خودرو در محدوده جوادیه خبر داد و گفت: این متهم با استفاده از اطلاعات مردمی که در نشست مسجد باغ‌آذری به دست آمد، شناسایی و دستگیر شد و تاکنون به ۱۰ فقره سرقت اعتراف کرده است.

سرهنگ رضا صادقی‌پور، سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت، از دستگیری یک سارق حرفه‌ای لوازم و محتویات داخل خودرو در محدوده کلانتری ۱۱۷ جوادیه خبر داد.

وی اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت لوازم، محتویات داخل خودرو و قطعات خودرو در محدوده جوادیه، رسیدگی ویژه به این پرونده در دستور کار مأموران کلانتری قرار گرفت.

صادقی‌پور افزود: پس از طرح موضوع در کمیسیون پیشگیری از سرقت، مأموران آموزش‌های تخصصی لازم را برای شناسایی و دستگیری سارقان دریافت کردند و همزمان اقدامات اطلاعاتی برای کشف سرنخ‌های پرونده آغاز شد.

وی ادامه داد: در جریان نشست پرسش و پاسخ با شهروندان که در مسجد باغ‌آذری برگزار شد، تعدادی از اهالی اطلاعاتی درباره یک خانه مجردی مشکوک در نزدیکی محل وقوع سرقت‌ها در اختیار رئیس کلانتری قرار دادند. این اطلاعات به سرعت در اختیار تیم‌های عملیاتی و واحدهای گشتی قرار گرفت و بررسی‌های تخصصی آغاز شد.

سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت گفت: مأموران با بررسی صحنه‌های سرقت، بازبینی تصاویر دوربین‌های مداربسته و انجام اقدامات اطلاعاتی، هویت متهم را شناسایی کردند و شامگاه هجدهم خردادماه در عملیاتی غافلگیرانه وی را دستگیر کردند.

وی تصریح کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهم، مقادیری اموال مسروقه به همراه ابزار و ادوات مخصوص باز کردن در خودروها و ارتکاب سرقت کشف و ضبط شد.

صادقی‌پور با بیان اینکه متهم پس از انتقال به کلانتری در تحقیقات اولیه به ۱۰ فقره سرقت لوازم و محتویات داخل خودرو اعتراف کرده است، افزود: تاکنون هفت نفر از مال‌باختگان این پرونده شناسایی شده‌اند و تحقیقات برای شناسایی سایر شکات و کشف جرایم احتمالی دیگر همچنان ادامه دارد.

وی در پایان از شهروندان خواست از نگهداری اموال باارزش داخل خودرو خودداری کرده، خودروهای خود را به تجهیزات ایمنی مجهز کنند و در صورت مشاهده افراد یا اماکن مشکوک، موضوع را در سریع‌ترین زمان ممکن از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

پایان تعقیب و گریز سارقان حرفه‌ای موتورسیکلت در یوسف‌آباد با تیراندازی هوایی

سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری دو سارق حرفه‌ای موتورسیکلت پس از تعقیب و گریز و تیراندازی هوایی در محدوده یوسف‌آباد خبر داد و گفت: این متهمان که به‌تازگی از زندان آزاد شده بودند، تاکنون به پنج فقره سرقت موتورسیکلت اعتراف کرده‌اند.

سرهنگ کیانوش نظری، سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری پایتخت، از دستگیری دو سارق حرفه‌ای موتورسیکلت در محدوده کلانتری ۱۲۵ یوسف‌آباد خبر داد.

وی اظهار کرد: در پی وقوع سرقت‌های متعدد موتورسیکلت در محدوده کلانتری ۱۲۵ یوسف‌آباد، رسیدگی ویژه به این پرونده در دستور کار تیم تجسس این کلانتری به سرپرستی سرگرد مهدی رمضانی قرار گرفت.

سرهنگ نظری افزود: مأموران در جریان گشت‌زنی‌های هدفمند، مقابل مرکز درمانی شریعتی به دو نفر که با یک دستگاه موتورسیکلت سرقتی در حال سرقت یک موتورسیکلت دیگر بودند، مشکوک شدند و برای دستگیری آنان وارد عمل شدند.

وی ادامه داد: متهمان با مشاهده مأموران، ضمن درگیری فیزیکی با پلیس، قصد فرار از محل را داشتند اما با اقدام سریع مأموران، موتورسیکلت آن‌ها متوقف و واژگون شد. سارقان پس از رها کردن موتورسیکلت به صورت پیاده نیز متواری شدند که مأموران پس از تعقیب و گریز و شلیک تیر هوایی، هر دو متهم را دستگیر کردند.

سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری پایتخت با بیان اینکه بررسی‌ها نشان داد موتورسیکلت مورد استفاده متهمان نیز سرقتی بوده است، گفت: تحقیقات پلیس حاکی از آن است که هر دو متهم از سارقان سابقه‌دار موتورسیکلت هستند و به‌تازگی از زندان آزاد شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: متهمان در تحقیقات اولیه به پنج فقره سرقت موتورسیکلت در محدوده کلانتری ۱۲۵ یوسف‌آباد و کلانتری‌های همجوار اعتراف کردند و برای انجام تحقیقات تکمیلی، شناسایی سایر جرایم احتمالی و کشف اموال مسروقه در اختیار پلیس قرار گرفتند.

سرهنگ نظری در پایان از شهروندان خواست با استفاده از قفل و تجهیزات ایمنی استاندارد، پارک کردن موتورسیکلت در محل‌های امن و خودداری از رها کردن وسیله نقلیه در مکان‌های خلوت، فرصت ارتکاب جرم را از سارقان سلب کنند و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، موضوع را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

زورگیری با قمه مقابل مترو شهید رضایی ناکام ماند؛ دستگیری ۲ متهم پس از موبایل‌قاپی

سرکلانتر ششم پلیس پیشگیری تهران از دستگیری دو زورگیر خبر داد که پس از تهدید یک شهروند با قمه و سرقت تلفن همراه وی مقابل ایستگاه مترو شهید رضایی، در عملیات مأموران کلانتری ۱۵۹ بی‌سیم شناسایی و بازداشت شدند.

سرهنگ رسول بهرامی، سرکلانتر ششم پلیس پیشگیری تهران، از دستگیری دو متهم در پرونده زورگیری و سرقت تلفن همراه خبر داد.

وی اظهار کرد: در پی اعلام وقوع یک فقره موبایل‌قاپی به شیوه زورگیری مقابل ایستگاه مترو شهید رضایی، رسیدگی ویژه به این پرونده در دستور کار تیم عملیات کلانتری ۱۵۹ بی‌سیم قرار گرفت.

سرهنگ بهرامی افزود: مأموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسی‌های پلیسی، هویت دو متهم را شناسایی کردند و در عملیاتی غافلگیرانه موفق به دستگیری آنان شدند. متهمان پس از بازداشت برای انجام تحقیقات به کلانتری منتقل شدند.

وی ادامه داد: متهمان در تحقیقات اولیه به سرقت تلفن همراه با استفاده از قمه اعتراف کردند و اظهار داشتند که به‌تازگی از کانون اصلاح و تربیت آزاد شده‌اند. همچنین اعلام کردند برای جلب رضایت شاکی همکاری خواهند کرد.

سرکلانتر ششم پلیس پیشگیری تهران خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه هر دو متهم کمتر از ۱۸ سال سن دارند، پس از تشکیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی قانونی به دادسرای ویژه اطفال معرفی شدند.

وی تأکید کرد: پلیس با افرادی که با ایجاد رعب و تهدید امنیت شهروندان را به خطر می‌اندازند، برخورد قاطع و قانونی خواهد داشت و از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه رفتار یا اقدام مجرمانه، موضوع را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

تعقیب ۱۵ روزه پلیس به کشف کامیونت سرقتی و دستگیری سارق در جنوب تهران انجامید

رئیس مرکز پشتیبانی عملیات پلیس آگاهی از کشف یک دستگاه کامیونت باری سرقتی و دستگیری سارق آن خبر داد و گفت: متهم پس از ۱۵ روز تعقیب اطلاعاتی و عملیاتی، در جنوب تهران بدون شلیک حتی یک گلوله و بدون ایجاد خسارت به شهروندان دستگیر شد.

سرهنگ مرتضی ایمانی، رئیس مرکز پشتیبانی عملیات پلیس آگاهی، از کشف یک دستگاه کامیونت باری سرقتی و دستگیری سارق آن خبر داد.

وی در تشریح جزئیات این پرونده اظهار کرد: در پی ارجاع پرونده سرقت یک دستگاه کامیونت هیوندای کروس با رنگ نارنجی از کلانتری ۱۴۱ شهرک راه‌آهن به اداره دوم پلیس آگاهی، رسیدگی تخصصی به موضوع در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.

سرهنگ ایمانی افزود: در تحقیقات اولیه، مال‌باخته اعلام کرد خودروی خود را در محدوده غرب تهران پارک کرده بود، اما هنگام مراجعه مجدد متوجه سرقت آن شد. به‌دنبال تشکیل پرونده، کارآگاهان با انجام اقدامات اطلاعاتی و تخصصی، مسیرهای احتمالی تردد خودروی سرقتی را در تهران و حومه شناسایی و مشخصات آن را در اختیار واحدهای گشت آشکار پلیس آگاهی قرار دادند.

وی ادامه داد: ۱۵ روز پس از وقوع سرقت، مأموران گشت آشکار هنگام گشت‌زنی در محدوده جنوب تهران، کامیونت سرقتی را با پلاک نصب‌شده مشاهده کردند. مأموران با حفظ فاصله و رعایت اصول عملیاتی، خودرو را بدون جلب توجه تعقیب کرده و پس از ورود آن به محدوده‌ای امن، در عملیاتی دقیق و بدون استفاده از سلاح و ایجاد هرگونه خسارت، کامیونت را متوقف و راننده را دستگیر کردند.

رئیس مرکز پشتیبانی عملیات پلیس آگاهی تصریح کرد: متهم در تحقیقات اولیه به سرقت کامیونت از محدوده شهرک راه‌آهن اعتراف کرد و اظهار داشت به دلیل مجهز نبودن خودرو به تجهیزات ضدسرقت، موفق به سرقت آن شده است. وی همچنین عنوان کرد پس از انتقال کامیونت به شهرستان اسلامشهر، از آن برای حمل بار و جابه‌جایی کالا استفاده می‌کرده و از این طریق کسب درآمد داشته است.

سرهنگ ایمانی در پایان خاطرنشان کرد: با اعتراف صریح متهم به بزه انتسابی، وی برای انجام تحقیقات تکمیلی، شناسایی سایر جرایم احتمالی و کشف ابعاد دیگر پرونده در اختیار کارآگاهان اداره دوم پلیس آگاهی قرار گرفت.

 

برچسب ها: سارق ، فراجا ، دستگیری
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار