کد خبر: 1364586
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۰
نظرسنجی جدید نشان داد: بی‌اعتمادی به دولت فدرال در آمریکا به بالاترین سطح رسید نتایج نظرسنجی جدید نشان داد که بی اعتمادی عمومی به دولت فدرال به بالاترین سطح خود در بیش از دو دهه در آمریکا رسیده است.

جوان آنلاین: تارنمای هیل با استناد به نتایج نظرسنجی جدید فاکس نیوز نوشت، تقریبا دو سوم رای دهندگان آمریکایی می گویند از مسیری که کشورشان در پیش گرفته راضی نیستند.

این نتایج نشان داد که فقط ۲۵ درصد از رای دهندگان واجد شرایط گفتند که به طور معمول به دولت فدرال اعتماد دارند و اکثریت (۷۴ درصد) گفتند که اعتمادی به دولت ندارند و یک درصد هم اظهار داشتند که در پاسخگویی به این سوال اطمینان ندارند.

این آمار نسبت به دو تابستان گذشته که ۳۲ درصد گفته بودند به دولت فدرال اعتماد دارند پایین تر است.

براساس این نتایج، میزان اعتماد به دولت فدرال از ژوئن ۲۰۱۳ تاکنون عمدتاً در محدودهٔ بین ۳۱ تا ۳۵ درصد در نوسان بوده و در اواخر ژوئن ۲۰۲۳ به پایین‌ترین رکورد قبلی خود، یعنی ۳۱ درصد رسید. این آمار تنها چند هفته بعد از متهم شدن ترامپ به ارتکاب ۳۷ فقره جرم در پرونده سوء مدیریت اسناد مارآ لاگو بدست آمد.

نظرسنجی های فاکس نیوز پیشتر نشان می داد که بیش از نیمی از رای دهندگان آمریکایی در سال ۲۰۰۲ به دولت فدرال اعتماد داشتند. این رقم بعد از روی کار امدن دولت دوم باراک اوباما به بالای ۴۰ درصد رسید.

از سوی دیگر، بی اعتمادی به دولت فدرال آمریکا در یک روند یکنواخت در بیش از یک دهه گذشته افزایش یافته و ۷۴ درصد از رای دهنگان آمریکایی می گویند به طور معمول به دولت فدرال اعتمادی ندارند.

نظرسنجی جدید فاکس نیوز همچنین نشان داد که بی اعتمادی بین دموکرات ها به بالاترین سطح رسیده به طوری که ۸۳ درصد از دموکرات های شرکت کننده در این نظرسنجی عنوان کردند که در حال حاضر اعتمادی به دولت فدرال ندارند. سال گذشته ۷۳ درصد دموکرات ها همین نظر را داشتند.

در بین جمهوریخواهان، دو سوم گفتند که که اعتمادی به دولت فدرال ندارند و فقط حدود یک سوم نظر مخالفی داشتند. از هر ۱۰ شرکت کننده مستقل نیز هشت نفر گفتند به دولت فدرال بی اعتماد هستند و فقط ۱۸ درصد از آنها گفتند که به دولت فدرال اعتماد دارند که مطابق با نتایج نظرسنجی سال گذشته است.

هیل نوشت: این نتایج حاوی پیام هشدار آمیز جدیدی به دولت ترامپ است که محبوبیش به دلیل نابسامانی اقتصادی ناشی از جنگ ایران در آستانه انتخابات میان دوره ای کنگره آمریکا کاهش یافته است.

نتایج نظرسنجی اخیر حکایت از آن دارد که بیش از نیمی از رای دهندگان آمریکا نسبت به اقتصاد آمریکا بدبین هستند و سیاست های ترامپ را به نفع ثروتمندان می دانند. فقط ۱۲ درصد گفتند که فکر می کنند از نظر مالی خوب پیش می روند. در مقابل ۴۴ درصد گفتند که از برنامه مالی خود عقب افتاده اند و ۴۳ درصد این روند را یکنواخت توصیف کردند.

نظرسنجی فاکس نیوز در بازه زمانی بین ۱۲ تا ۱۵ ژوئن (۲۵- ۲۲خرداد) با مشارکت ۱۰۰۲ نفر از رای دهندگان واجد شرایط و با حاشیه خطای ۳ درصد انجام شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار