کد خبر: 1364377
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۰۲
حماس: رایزنی‌ها برای اجرای کامل توافق آتش‌بس ادامه دارد سخنگوی جنبش مقاومت فلسطین از ادامه رایزنی‌های حماس با میانجی‌ها برای تدوین سازوکار‌های اجرایی تمامی جزئیات توافق آتش‌بس خبر داد.

جوان آنلاین: به نقل از فلسطین الیوم، «حازم قاسم» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس امروز اعلام کرد این جنبش امروز نیز نشست‌ها و رایزنی‌های خود را با میانجی‌ها، با حضور نیکولای ملادینوف و نمایندگانی از شورای صلح، برای تدوین سازوکار‌های اجرایی تمامی جزئیات توافق آتش‌بس ادامه می‌دهد.

به گزارش مهر، وی ابراز امیدواری کرد این گفت‌و‌گو‌ها به راهکار‌هایی مورد قبول همه طرف‌ها منجر شود؛ به ویژه پس از آنکه روز گذشته توافق گسترده‌ای با میانجی‌ها حاصل شد.

حازم قاسم تأکید کرد این پیشرفت در نتیجه رویکرد مثبت و همکاری سازنده‌ای به دست آمده است که جنبش حماس در تعامل با میانجی‌ها از خود نشان داده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار