رسانه های اسرائیل از وقوع حادثه امنیتی سخت برای نظامیان این رژیم در جنوب لبنان خبر دادند. جوان آنلاین: کانال تلگرامی فلسطین آلان به نقل از رسانه های رژیم صهیونیستی افزود: یک حادثه امنیتی سخت برای نظامیان رژیم اسرائیل در جنوب لبنان به وقوع پیوسته است و بالگردهای امدادی این رژیم در تلاش برای انتقال مجروحان به بیمارستانهای شمال فلسطین اشغالی هستند.
رسانه های اسرائیل تاکنون به تعداد تلفات و زخمی های این رژیم ناشی از این حادثه سخت اشاره ای نکرده اند.
رسانه های رژیم صهیونیستی همچنین از خودکشی یک نظامی این رژیم در جبهه شمالی ( احتمالا" جنوب لبنان) به دلیل فشارهای روحی ناشی از جنگ در شب گذشته خبر داده اند.
پیشتر حزب الله لبنان در ۲ بیانیه نظامی اعلام کرد که رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان دوشنبه شب از پیشروی زرهی ارتش رژیم صهیونیستی به حومه کفرتبنینت جلوگیری و دشمن را به عقب راندند.
حزب الله لبنان اعلام کرد که در ساعت ۱۸ و ۱۵ دقیقه روز دوشنبه پس از رصد یک نیروی متعلق به ارتش دشمن صهیونیستی متشکل از یک بولدوزر و ۲ تانک مرکاوا که از سمت حمی ارنون - کماشه به سمت منطقه گذرگاه در اطراف شهرک کفرتبنیت پیشروی میکرد، رزمندگان مقاومت اسلامی با موشکهای هدایت شونده و پهپادهای انتحاری ابابیل، مقابل آن نیرو ایستادگی کردند و آن را مجبور به عقب نشینی کردند.
حزب الله در بیانیه دیگری افزود: پیرو بیانیه شماره (۱)، در ساعت ۲۲ دوشنبه و پس از مقابله با نیروی متخاصمی که تلاش کرد به سمت گذرگاه کفرتبنیت پیشروی کند و مجبور به عقب نشینی شد، ارتش دشمن صهیونیستی باردیگر نیروهای خود را در محدوده منطقه گذرگاه بازآرایی کرد و یک نیروی زرهی متشکل از پنج تانک مرکاوا و چهار خودروی زرهی را در ساعت ۲۲:۰۰ دوشنبه به منطقه اعزام کرد.
حزب الله افزود: در پی آن، رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان، آن نیرو را با شلیک راکت و گلولههای توپخانه هدف قرار داد و درگیریها تا لحظه صدور این بیانیه ادامه دارد.