کد خبر: 1362422
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۰۴
شروط ژاپن برای حضور در ائتلاف بین‌المللی در تنگه هرمز/ برقراری کانال ارتباطی با ایران خبرگزاری کیودو یکشنبه به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که ژاپن برای پیوستن به ماموریت غربی‌ها در تنگه هرمز سه شرط از جمله برقراری کانال ارتباطی با ایران تعیین کرده است.

جوان آنلاین: به نقل از آناتولی، در این گزارش آمده است که طبق این شروط، ژاپن خواستار توافق ایران و آمریکا با آتش‌بس، برقراری کانال‌های ارتباطی با ایران و کاهش سطح تهدید‌ها در تنگه هرمز پیش از استقرار نیرو‌های ژاپنی در این تنگه است.

به گزارش ایرنا، کیودو افزود، در صورتی که این شروط تامین شود، ژاپن در عملیات مین‌روبی و حفاظت از کشتی‌های تجاری شرکت خواهد کرد.

بر اساس این گزارش، سانائه تاکائیچی نخست وزیر ژاپن از اواخر ماه فوریه که جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران آغاز شد، سه با به طور تلفنی با مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران گفت‌و‌گو کرده است.

ژاپن حدود ۹۰ درصد از انرژی مورد نیاز خود را از کشور‌های خلیج فارس تامین می‌کند و جزو اولین کشور‌هایی است که نفت را از ذخایر راهبردی خود آزاد کرد.

انگلیس و فرانسه در ماه‌های گذشته در پی تشکیل ائتلافی بین‌المللی بوده‌اند که بنا بر ادعای آنها هدف از این ائتلاف، «اطمینان‌بخشی» به کشتی‌ها برای عبور از تنگه هرمز است.

فرانسه اخیرا تاکید کرد که همچنان در یک ماموریت چندملیتی با هدف تامین امنیت «صلح‌آمیز» ناوبری دریایی از طریق این تنگه، که یک مسیر کلیدی ترانزیت انرژی جهانی است، مشارکت دارد.

پاریس اعلام کرد که فرانسه هرگونه نقش احتمالی ناتو در تنگه هرمز را رد و تاکید می‌کند که ماموریت این ائتلاف به خاورمیانه گسترش نمی‌یابد.

برچسب ها: ژاپن ، ایران ، تنگه هرمز
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار