کد خبر: 1361778
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۴۰
ترافیک نیمه‌سنگین تا سنگین در کندوان و هراز سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران از ترافیک سنگین در مسیر جنوب به شمال محور کندوان، اعمال محدودیت یک‌طرفه در این جاده و نیز ترافیک نیمه‌سنگین در هراز و سوادکوه خبر داد.

جوان آنلاین: علی صادقی در گفت‌و‌گو با خبرنگار با اشاره به آخرین وضعیت جاده‌های استان اظهار داشت: در حال حاضر تردد در محور هراز به صورت دوطرفه جریان دارد، اما ترافیک در محدوده‌های بایجان و سه‌راهی چلاو نیمه‌سنگین تا سنگین است.

به گزارش مهر، وی با بیان اینکه در محور کندوان محدودیت یک‌طرفه بودن اعمال شده و این محور یک‌طرفه شده است، افزود: هم‌اکنون ترافیک در مسیر جنوب به شمال محور کندوان نیمه‌سنگین تا سنگین گزارش می‌شود.

سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران تصریح کرد: در محور سوادکوه نیز تردد در مسیر جنوب به شمال نیمه‌سنگین است، اما محور کیاسر وضعیت عادی و روان دارد.

صادقی با اشاره به شرایط جوی در راه‌های استان خاطرنشان کرد: در ارتفاعات جاده کندوان و سوادکوه مه‌گرفتگی را شاهد هستیم که رانندگان باید با احتیاط کامل تردد کنند.

وی یادآور شد: محدودیت‌های ترافیکی راه‌های مازندران از ظهر امروزاعمال شده و تا صبح روز شنبه هفته آینده ادامه دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار