کد خبر: 1359001
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۶
عملیات انهدام مهمات عمل نکرده در قم انجام می‌شود عملیات انهدام مهمات عمل نکرده تجاوز آمریکایی صهیونی در استان قم، عصر دوشنبه بیست و هشتم اردیبهشت انجام می‌شود.

جوان آنلاین: در اطلاعیه روابط عمومی سپاه امام علی بن ابیطالب علیه السلام قم در این خصوص آمده‌است: در بازه زمانی ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۷:۳۰ امروز دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه عملیات انهدام مهمات جنگ رمضان توسط رزمندگان سپاه استان قم اجرا می‌شود، بنابراین صدای انفجار، ناشی از عملیات فنی بوده و جای هیچ گونه نگرانی برای شهروندان نیست.

به گزارش ایرنا، گفتنی است رژیم صهیونیستی و آمریکا روز شنبه ۹ اسفند ماه ۱۴۰۴ در حالی حوالی ساعت ۹:۴۰ صبح حملات گسترده‌ای علیه مناطقی در مرکز تهران را آغاز کردند که دور چهارم مذاکرات ایران و ایالات متحده پس از جنگ ۱۲ روزه، در ژنو و به میزبانی سلطنت عمان در حال برگزاری بود. اما ایستادگی نظام و ملت و رشادت نیرو‌های نظامی کشورمان دشمن زبون را در تحقق اهداف شوم خود ناکام و زمین‌گیر کرد تا در نهایت مجبور به پذیرش آتش‌بس بر اساس شروط ایران شد، اما بار دیگر بدعهدی خود را نشان داد و مذاکرات اسلام‌آباد را با تکرار خواسته‌های زیاده‌خواهانه به شکست کشاند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار