کد خبر: 1358145
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۳:۰۳
در آیین چهلمین روز خاکسپاری سپهبد شهید عبدالرحیم موسوی عنوان شد
تثبیت سیادت دریایی ایران بر تنگه هرمز  سخنگوی ارتش: اجازه نمی‌دهیم تسلیحات امریکایی وارد پایگاه‌های منطقه شود

جوان آنلاین: ایالات متحده امریکا و رژیم صهیونیستی با آغاز جنگ تحمیلی علیه ایران، بر آن بودند که نظام اسلامی را چند روزه ساقط و کشور را تجزیه کنند و به اذعان خود ترامپ، بر منابع نفتی خاورمیانه مسلط شوند. اما اکنون، پس از ۷۵ روز از آغاز جنگ، نه تنها هیچ یک از اهداف دشمن محقق نشده است، بلکه سیادت دریایی جمهوری اسلامی ایران بر تنگه هرمز تثبیت شده و به یک واقعیت راهبردی تبدیل گردیده است. از این رو، سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر کنترل کامل تنگه هرمز، اعلام کرده است که دیگر هیچ تسلیحات امریکایی بدون نظارت ایران عبور نخواهد کرد و هر کشوری که بخواهد از این آبراه راهبردی عبور کند، باید تحت نظارت نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی انجام دهد. این سیادت هماهنگ و هم‌افزا میان نیروی دریایی ارتش و سپاه نه تنها امنیت منطقه را تضمین می‌کند، بلکه درآمد‌های ملی کشور را نیز تا دو برابر افزایش خواهد داد. مقاومت مردم و توان دفاعی نیرو‌های مسلح ایران، که دکترین آن از تدافعی به تهاجمی تغییر یافته است، مانع از تحقق اهداف دشمن شده و امروز ایران در جایگاه قدرت بازدارنده و مسلط بر راه‌های حیاتی منطقه قرار دارد. 
 
امیر سرتیپ محمد اکرمی‌نیا، معاون هماهنگ‌کننده سازمان عقیدتی- سیاسی و سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران، روز گذشته در آیین چهلمین روز خاکسپاری سپهبد شهید عبدالرحیم موسوی، رئیس سابق ستاد کل نیرو‌های مسلح، در محل مسجد گوهرشاد حرم امام رضا (ع) در مشهد افزود: امروز تنگه هرمز تحت کنترل راهبردی نیرو‌های مسلح ایران است؛ غرب تنگه در اختیار نیروی دریایی سپاه و شرق آن در کنترل نیروی دریایی ارتش قرار دارد. وی ادامه داد: این کنترل هماهنگ و هم‌افزا، ضمن افزایش نظارت و سیادت ایران بر منطقه، درآمد‌هایی تا دو برابر درآمد‌های نفتی برای کشور به همراه خواهد داشت. 
سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: دشمن تصور می‌کرد با انجام عملیات شوک و بهت و ترور رهبر معظم انقلاب و فرماندهان ارشد نظام، مردم را در شوک فرو برده و می‌تواند نظام را ظرف سه روز ساقط کند، اما برخلاف تصور آنها، مردم نه برای براندازی، بلکه برای حمایت از نظام و سرزمینشان به خیابان‌ها آمدند و انسجام ملی تقویت شد. اکرمی‌نیا افزود: دشمن با وجود برنامه‌ریزی ۲۰ ساله برای حمله به ایران، هرگز پیش‌بینی نمی‌کرد نیرو‌های مسلح نه تنها توان رزم خود را حفظ کنند، بلکه با شلیک موشک و عملیات زمینی، مانع تحقق اهداف دشمن شوند و این مقاومت، عامل بزرگ پیروزی امروز ماست. وی اضافه کرد: در جنگ اخیر، نابودی توان موشکی و هسته‌ای، تجزیه کشور و ساقط کردن نظام از جمله اهداف دشمن بود که به هیچ کدام از اهداف خود نرسید. 
سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت یاد امیر سرلشکر شهید سید عبدالرحیم موسوی، وی را مبدع تغییر دکترین دفاعی کشور از تدافعی به تهاجمی خواند و گفت: امروز دکترین نیرو‌های مسلح ما تهاجمی است، به این معنا که اگر دشمن دست به خطایی بزند، با اشد عمل با او مقابله خواهد شد و همین رویه در جنگ اخیر محقق شد و دشمن سر جای خود نشست. وی ادامه داد: پس از انقلاب اول و بیرون راندن شاه و انقلاب دوم و اخراج امریکا از ایران، امروز امریکا را از کل منطقه بیرون خواهیم کرد و بساطش برای همیشه از این منطقه برچیده خواهد شد. 

 تکرارپذیری شکست‌های دشمن در میدان رزم 
پیشتر سردار رضا طلایی‌نیک، سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، با بیان اینکه دشمن امریکایی- صهیونی در میدان یا دیپلماسی باید به حقوق مشروع و قطعی ملت ایران تن در دهد، تصریح کرده بود: بدون تأمین حقوق منطقی و مشروع و قطعی ملت ایران، دشمن از باتلاقی که در آن گرفتار شده نمی‌تواند خارج شود. 
سخنگوی وزارت دفاع گفته است: ایران ظرفیت بالای خود را در میدان رزم و دیپلماسی با پشتوانه حضور میدانی ملت ایران نشان داده است و دشمن اگر در حوزه دیپلماسی به مطالبات به حق و قطعی ملت ایران تن در ندهد، باید تکرار شکست‌های خود را در میدان نظامی پیش‌بینی کند. تکرارپذیری شکست‌های دشمن در میدان رزم با واقعیت‌های منطقه‌ای قابل پیش‌بینی است و لذا با توجه به روند گذشته، در آینده نیز ملت ایران پیروز اصلی این جنگ تحمیلی هستند و ایران در هر دو حوزه دیپلماسی و میدان، ظرفیت‌ها و توانایی‌های دفاع از حقوق ملت ایران را به طور قاطع نشان داده است. طلایی‌نیک تأکید کرد: هرگونه تهدید و تعرض و تجاوز جدید از سوی دشمن، قطعاً بلافاصله و بی‌درنگ با واکنش قاطع و تمام‌کننده و پشیمان‌کننده برای آنها خواهد بود. فرار‌های مکرر شناور‌ها و ناو‌های امریکایی از منطقه درگیری، نشان‌دهنده اراده و توانمندی نیرو‌های مسلح سپاه و ارتش در میدان و همچنین آمادگی برای پاسخ پشیمان‌کننده به هر نوع تعرض از سوی آنها است. 

نمای نزدیک
 آمادگی کامل برای مقابله با تحرکات دشمن 
فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) با اشاره به برگزاری رزمایش «قائد شهید» با حضور نیرو‌های واکنش سریع، نیرو‌های ویژه و تکاور سپاه و بسیج، گفت: رزمایش ویژه بسیج به مدت پنج شبانه‌روز انجام شد و همه اهداف آن محقق شده است. سردار «حسن حسن‌زاده»، فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ، درباره سازوکار انجام رزمایش ویژه بسیج که با عنوان «قائد شهید، حضرت امام خامنه‌ای قدس الله نفسه الزکیه» برگزار شد، اظهار داشت: در ادامه حفظ و ارتقای آمادگی یگان‌های بسیج، شاهد سلسله رزمایش‌های ترکیبی بسیج با حضور گردان‌ها و تیم‌های تکاور سپاه و بسیج هستیم. حسن‌زاده افزود: در این رزمایش تمامی سناریو‌های از پیش تمرین‌شده، تاکتیک‌ها و تکنیک‌های تیمی و فردی در مقابل دشمن در هر سرزمینی تمرین شد و مورد ارزیابی قرار گرفت. فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ با اشاره به اهمیت آمادگی در مقابل دشمن امریکایی- صهیونی تصریح کرد: ارتقای توانایی رزمی برای مقابله با هرگونه تحرک و عملیات دشمن، به‌ویژه دشمن امریکایی- صهیونی، از اهداف این رزمایش بوده است. وی با تأکید بر اینکه این رزمایش با حضور نیرو‌های واکنش سریع، نیرو‌های ویژه و تکاور سپاه و بسیج انجام شد، عنوان کرد: رزمایش ویژه بسیج به مدت پنج شبانه‌روز انجام شد و همه اهداف آن محقق شده است. سردار حسن‌زاده در پایان با اشاره به آمادگی رزمی فوق‌العاده بالای یگان‌های ویژه سپاه و بسیج تهران، خاطرنشان کرد: آماده انجام هرگونه عملیات در هر نقطه و در هر بازه زمانی در کمترین زمان ممکن هستیم؛ همچنین ما به این توانایی و آمادگی نیرو‌های خود افتخار می‌کنیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار