کد خبر: 1356002
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۲
تاجرنیا: رفتار تاج مهین‌پرستی بود/ فعالیت استقلال در هیچ شرایطی متوقف نمی‌شود رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال تأکید کرد: رفتار عزتمندانه در صحنه مدیریت ورزشی به‌ویژه در باشگاه‌داری حرفه‌ای، باید قاطع و مبتنی بر غیرت باشد.

جوان آنلاین: علی تاجرنیا رئیس هیئت‌مدیره استقلال در گفت‌و‌گو با سایت رسمی این باشگاه، با اشاره به برنامه‌ریزی فعلی و تعطیلات لیگ برتر به دلیل هماهنگی با اردو‌های تیم ملی پیش از جام جهانی ۲۰۲۶ گفت: ما تمام قد از آمادگی تیم ملی حمایت کردیم تا افتخار ایران در عرصه جهانی رقم بخورد، اما در کنار آن، برنامه‌های باشگاه برای تیم استقلال هیچ‌گاه متوقف نشده است.

به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: از هیچ تلاشی برای بهبود عملکرد فنی و مدیریتی باشگاه دریغ نکرده و نمی‌کنیم. همه برنامه‌ها با دقت و هماهنگی کامل با کادر فنی پیش می‌روند و ارتباط باشگاه با سرمربی تیم همواره بر پایه احترام و همکاری ایده‌آل است.

تاجرنیا افزود: هربار با اعضای کادر فنی صحبت می‌کنم، از تعهدشان به استقلال و عشقشان به هواداران این باشگاه می‌گویند، زیرا می‌دانند هواداران استقلال شایسته بهترین‌ها هستند.

وی تاکید کرد: رفتار عزتمندانه در صحنه مدیریت ورزشی به‌ویژه در باشگاه‌داری حرفه‌ای، باید قاطع و مبتنی بر غیرت باشد.

رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال در واکنش به برخی رفتار‌های غیرحرفه‌ای در تعاملات بین‌المللی اخیر گفت: رفتاری که از دولت کانادا با آقای تاج به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال ایران و جایگاه نایب‌رئیسی AFC دیده‌ایم، رفتار خارج از عرف دیپلماتیک و عدم رعایت شئونات لازم بود. این‌گونه رفتار‌های سیاسی با شخصیتی که نماینده فوتبال ایران است، نشان‌دهنده برخورد‌های دوگانه و عدم رعایت ضوابط است.

تاجرنیا در پایان گفت: در سوی مقابل برخورد هیئت ایرانی از موضع میهن پرستی مورد ستایش است. باید با این‌نوع رفتار‌ها مقابله صورت گیرد تا در آینده از تکرار آنها جلوگیری شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار