رئیسجمهور ترکیه در تماس تلفنی با علی الزیدی، بر گسترش همکاریهای راهبردی میان آنکارا و بغداد در حوزههای مختلف تاکید کرد. جوان آنلاین: به نقل از خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه با محمد الزیدی نامزد نخست وزیری عراق به صورت تلفنی گفتوگو کرد.
به گزارش مهر، بر اساس بیانیه نهاد ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه، اردوغان در این گفتوگو، نامزدی محمد الزیدی برای نخست وزیری عراق را تبریک گفت و ابراز اطمینان کرد که وی به زودی دولتی فراگیر، متوازن و باثبات در عراق تشکیل خواهد داد.
اردوغان همچنین تاکید کرد که ترکیه همکاریهای نزدیک خود با عراق را در چارچوبی راهبردی و نهادی به طور قابلتوجهی تقویت کرده و در دوره جدید نیز قصد دارد این همکاریها را بیش از پیش گسترش دهد.
رئیسجمهور ترکیه همچنین تصریح کرد که آنکارا در موضوعات مهمی از جمله پروژه جاده توسعه، مبارزه با تروریسم، صنایع دفاعی، انرژی و حمل و نقل مصمم به پیشبرد روابط با عراق است.