کد خبر: 1354350
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۰
درخواست تل‌آویو از واشنگتن برای افزایش فشار سیاسی بر دولت لبنان یک رسانه صهیونیستی گزارش داد که تل‌آویو از واشنگتن خواسته است دولت لبنان را برای اقدام علیه حزب‌الله در مناطق خارج از خط دفاعی ارتش اسرائیل، موسوم به «خط زرد» تحت فشار قرار دهد.

جوان آنلاین: شبکه تلویزیونی ۱۱ رژیم صهیونیستی (کان) شب گذشته به نقل از چندین مقام امنیتی این رژیم اعلام کرد که تل‌آویو از ایالات متحده خواسته است بیروت را وادار کند تا علیه حزب‌الله در مناطق واقع در بیرون از «خط زرد» وارد عمل شود.

این منابع با اشاره به اینکه «واقعیت میدانی پیچیده است» تأکید کردند که بدون فشار سیاسی آمریکا، توافق آتش‌بس موجود می‌تواند «به‌راحتی فرو بپاشد».

با این حال، کان گزارش داد که هنوز «مشخص نیست» آیا ایالات متحده قصد دارد به این درخواست اسرائیل پاسخ مثبت بدهد یا خیر.

برچسب ها: تل آویو ، امریکا ، لبنان
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار