کد خبر: 1353193
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۳:۲۰
موج صد ویک حمله به دشمن راستش من جز یک‌بار، در هیچ انتخاباتی به شما رأی نداده‌ام.
مهدی مولایی

جوان آنلاین: راستش من جز یک‌بار، در هیچ انتخاباتی به شما رأی نداده‌ام. خب شهروندم و این حق را دارم. این را هم می‌دانم که امروز گفتن و نوشتن درباره شما که آماج تهمت‌ها و سوءظن‌های دوستان‌اید، شاید مطلوب همه نباشد. اما می‌خواهم فرداروزی شرمنده نباشم. من خیلی این روز‌ها به تو افتخار کردم حاج‌باقر. در فقدان آقا و فرماندهان و کاربلد‌های همیشگی، بار سنگینی به دوشت آمد. بی‌خیال حرف‌های همه؛ من می‌دانم تو چقدر جانت برای آقا می‌رفت. من دیدم آن شب عاشورایی که آقا ناگهان بی‌خبر وارد حسینیه شد، تو چطور مثل عاشقی فراق‌دیده، مثل کودکی بعد از بازگشت پدر، دست از پا نمی‌شناختی هنگام بلند شدن. تو در روز‌هایی که سرلیست ترور سازمان‌های اطلاعاتی جهانی، وقتی همین اواخر سه‌بار تا نزدیکای شهادت رفته‌ای، وقتی می‌دانند برداشتن تو یعنی برداشتن مانعی کلیدی، روی پلاکارد‌های دوستان من فحش می‌خوری. وقتی می‌دانی مدرن‌ترین تجهیزات و خبره‌ترین یگان‌های اطلاعاتی دنبال یافتن ردی از تو هستند، به خواست مردم اهمیت می‌دهی، پروتکل‌های امنیتی را شل می‌کنی و می‌آیی جلوی دوربین که سلام مردم، قالیباف آمده حرف بزند. من خیلی حال کردم وقتی گفتی وسط اسلام‌آباد در میان مذاکرات به ونس گفتم شنیده‌ام کشتی شما زیادی جلو آمده؛ می‌گویی تا ۱۵ دقیقه دیگر برگردد یا بگویم چند موشک خرجش کنند؟ دیالوگت از ایرانی‌ترین لحظات جنگ بود. موج صدویک حمله به دشمن. انگار سیلی ۹۰ میلیون ایرانی از آستین تو بر صورت امریکا. 
تو باید بمانی حاج‌باقر؛ و ما با تو شوخی کنیم، نقد کنیم، شعارت کنیم، پلاکاردت کنیم، ولی ته دل همه‌مان گرم باشد که تو در خط مقدمی!
 
جایگاه استثنایی یار حاج احمد و حاج قاسم
کانال تلگرامی «محلل» هم در یادداشتی کوتاه در دفاع از محمدباقر قالیباف نوشته است: طبع ما در کانال هیچ‌گاه مطلبی برای تخریب یا ستایش بی‌رویه افراد نبوده است. با این حال، برخی حملات علیه سردار قالیباف در این روزها، ناجوانمردانه است. فارغ از اهمیت حفظ وحدت ملی، محور این تخریب‌ها این است که وی به دنبال قدرت است! سؤال این است که چگونه می‌توان چنین سخنانی را برای فردی به کار برد که فقط در همین یک سال اخیر چندین بار، تنها با معجزه الهی در میان ما مانده است و لقب «شهید زنده» به معنای واقعی کلمه مستحق ایشان است و از سوی دیگر، سمت رسمی که اکنون و از یک سال پیش از زمان جنگ ۱۲ روزه دارند، نیز بالاتر از هر پست موجود است. فرماندهی جنگ نظامی، مسئولیت جنگِ مذاکره و اداره مجلس و امورات کشوری زیر سایه تهدید عینی دشمن که البته تحت امر و تدابیر امام شهید و رهبر کنونی انقلاب صورت گرفته و می‌گیرد، به طور همزمان کار هر کسی نیست و ما امیدوار و خوشحالیم که یار حاج احمد کاظمی و حاج قاسم سلیمانی در این برهه تاریخی در این جایگاه استثنایی قرار گرفته است. کسانی هم که در شرایط فعلی مرزبندی‌های سیاسی را رها نمی‌کنند، هیچ‌گاه در خط منافع ملی قرار نخواهند گرفت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار