کد خبر: 1351824
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۱
طاهری: از ساپینتو گلایه دارم/ تعیین قهرمان لیگ با حضور ۶ تیم بی‌معنا است سرپرست تیم فوتبال استقلال با گلایه نسبت به صحبت‌های سرمربی سابق آبی‌ها، خواهان تعیین قهرمان لیگ با ادامه مسابقات با شرکت همه تیم‌ها شد.

جوان آنلاین: بیژن طاهری سرپرست تیم استقلال در حاشیه مراسم آغاز فعالیت‌های این باشگاه در فصل جدید در جمع خبرنگاران درباره توقف لیگ، گفت: توقف به دلیل شرایطی بود که برای کشورمان به وجود آمد، اما امروز تمرینات را آغاز کردیم و آمادگی خود را برای شروع دوباره رقابت‌ها اعلام می‌کنیم.

به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: یکی دو بازیکن در تمرین امروز غایب بودند که آنها هم از فردا به تیم اضافه می‌شوند. ابوالفضل جلالی به دلیل سالگرد مادربزرگش در تمرین حضور نداشت، اما با او صحبت شده و در مسیر بازگشت به تهران است تا از فردا در تمرینات شرکت کند.

طاهری درباره صحبت‌های ریکاردو ساپینتو سرمربی سابق استقلال تصریح کرد: من از ساپینتو گلایه می‌کنم که چرا چنین حرف‌هایی زده است، چون اینجا همه چیز برایش مهیا بود.

وی درباره ادامه لیگ هم گفت: ما آمادگی خود را برای حضور در لیگ را اعلام کردیم. از مسئولان می‌خواهم تصمیمی بگیرید که اگر در کشور‌های دیگر اتفاق مشابه افتاد ما را الگو قرار دهند.

او تاکید کرد: ادامه لیگ باید با همه تیم‌ها برگزار شود و جام حذفی هم به همین شکل یا اگر بازی‌ها را می‌خواهند قطع کنند قهرمان را معرفی کنند. من می‌گویم برای آیندگان تصمیم خوبی بگیریم اینکه بگوییم ۶ تیم بازی کنند درست نیست. الان تیم یازدهم هم شانس قهرمانی دارد و چرا باید با ۶ تیم بازی کنیم؟ نباید بی احترامی به تیم‌های پایین جدول شود.

وی در واکنش به حواشی رخ داده در کیش گفت: دوربین‌های هتل کیش را تحت نظارت داشتم و اصلا این حرف‌ها در مورد اردوی کیش درست نیست. هیچ اتفاقی در کیش رخ نداد و نباید هر حرفی را در فوتبال قاطی کنیم.

طاهری خاطرنشان کرد: هر کسی مربی باشد ممکن است عصبانی شود و بطری هم پرت کند. مربی خودش باید پاسخگو کارهایش باشد، شاید بار‌ها در مورد تعویض‌ها اتفاق‌نظر نداشتم، اما به من ربط نداشت، چون سرمربی باید پاسخگو باشد.

وی ادامه داد: با این شرایطی که بازیکن تکی تمرین کند آماده نمی‌شود. به خاطر تیم ملی می‌گویم با این شرایط بدنی بازیکنان، بازی متمرکز باعث مصدومیت می‌شود. ما اول باید به فکر تیم ملی باشیم تا بتواند صعود کند.

طاهری درباره کیانوش رحمتی تصریح کرد: فعلا خبری نیست، اما مربی ترک ما آمده است.

سرپرست استقلال درباره حواشی رخ داده در رختکن این تیم و صحبت‌های تاجرنیا در حضور ساپینتو هم یادآور شد: ساپینتو گاهی تصمیم اشتباه هم می‌گرفت، اما من نمی‌توانستیم در کار فنی دخالت کنم.

وی تاکید کرد: تاجرنیا فقط گفت تراکتور بازی را برده و چیز خاصی نگفت، اما ساپینتو از کار او ناراحت شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار