کد خبر: 1349628
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۹
حملات پهپادی و موشکی حزب الله به دشمن اسرائیلی حزب الله لبنان در بیانیه هایی از انجام حملات موشکی و پهپادی به اراضی اشغالی و مرکز تجمع نظامیان اسرائیلی خبر داد.

جوان آنلاین: حزب الله لبنان در بیانیه ای اعلام کرد: در راستای دفاع از لبنان و مردم او رزمندگان مقاومت در ساعت ۱۰ امروز شنبه با نیروهای ارتش دشمن در شهر الخیام با سلاح سبک و میان برد و راکت درگیر شدند و این درگیری همچنان ادامه دارد.

همچنین حزب الله در بیانیه دیگری بیان کرد: رزمندگان مقاومت در ساعت ۱۲:۲۰ امروز شنبه مرکز تجمع نظامیان اسرائیلی را در شهرک المطله با موشک درهم کوبیدند.

حزب الله از حمله موشکی به مرکز تجمع نظامیان اسرائیلی در تپه العجل در شمال شهرک کفار یووال خبر داد.

در ساعت ۱۲:۴۵ امروز نیز مرکز تجمع نظامیان دشمن در الحاره در شهر الخیام با موشک هدف قرار گرفت.

حزب الله در بیانیه دیگری از حملات به مرکز تجمع نظامیان اسرائیلی در نمر الجمل مقابل علما الشعب با پهپادهای مسلح خبر داد.

همچنین در بیانیه دیگری حزب الله به حمله به مرکز تجمع نظامیان دشمن اسرائیلی در بلاط در جنوب لبنان با پهپاد اشاره کرد.

همزمان منابع اسرائیلی از اصابت به ساختمانی در شهر صفد در شمال اراضی اشغالی به دنبال حمله موشکی از لبنان خبر دادند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار