کد خبر: 1348062
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۳
ایران یکپارچه علیه خام‌اندیشی دشمن پس از آنکه سخنان دیروز رئیس‌جمهور نسبت به همسایگان موجب توهم خوک امریکایی شده بود، دکتر پزشکیان در سخنانی تازه با آنچه «خام‌اندیشی دشمن از سخنان اخیر خود» خواند، توضیح داد که هر کشوری به امریکا در حمله به ایران کمک کند، ما را مجبور به پاسخ خواهد کرد. رئیس‌جمهور در سخن قبلی خود نیز جمله‌ای مشروط گفته بود و تصریح داشت که «به همسایگان حمله نمی‌کنیم مگر اینکه به دشمن کمک کنند»، اما خوک شکست‌خورده امریکایی فرصت را غنیمت شمرد و با توجه به عذرخواهی رئیس‌جمهور از همسایگان که مربوط به روحیه متواضع ایشان است، توهماتی را در سر پروراند

جوان آنلاین: پس از آنکه سخنان دیروز رئیس‌جمهور نسبت به همسایگان موجب توهم خوک امریکایی شده بود، دکتر پزشکیان در سخنانی تازه با آنچه «خام‌اندیشی دشمن از سخنان اخیر خود» خواند، توضیح داد که هر کشوری به امریکا در حمله به ایران کمک کند، ما را مجبور به پاسخ خواهد کرد. رئیس‌جمهور در سخن قبلی خود نیز جمله‌ای مشروط گفته بود و تصریح داشت که «به همسایگان حمله نمی‌کنیم مگر اینکه به دشمن کمک کنند»، اما خوک شکست‌خورده امریکایی فرصت را غنیمت شمرد و با توجه به عذرخواهی رئیس‌جمهور از همسایگان که مربوط به روحیه متواضع ایشان است، توهماتی را در سر پروراند.
قبل از رئیس‌جمهور نیز علی لاریجانی دبیر شعام و محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا و برخی سخنگویان نیرو‌های مسلح نسبت به تبیین درست آنچه گفته شده است، اقدام کردند. مهم‌تر از تمامی اینها حضور کامل مردم در خیابان‌ها به‌رغم تهدید رئیس‌جمهور خونریز امریکا به حمله علیه تجمعات مردمی و فریاد‌های ایشان علیه توقف دفاع مشروع بود؛ و شاهد دیگر برای جنگ تا پشیمانی و شکست دشمن، ادامه حملات ایران به مراکز تجمعات و مخفیگاه‌های سربازان امریکایی در هتل‌های منطقه بود که برخی از این هتل‌ها و پایگاه‌ها همچنان در آتش می‌سوزند
 
با گذشت، هشت روز از جنگ امریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که به اذعان دوست و دشمن، این دو رژیم جنایتکار را در باتلاقی عمیق فرو برده است، یک اظهار نظر رئیس جمهورکشورمان در روابط با کشور‌های همسایه، دونالد ترامپ، رئیس جمهور مفلوک امریکا را به توهمی فرو برد که گویی جمهوری اسلامی ایران در صحنه نبرد، کوتاه آمده است. حال آنکه در آن اظهار نظر تاکید رئیس جمهور بر دفاع مشروع و حمله به مراکز و منافع دشمن در هر نقطه‌ای، کاملاً روشن بود. به گونه‌ای که دکتر پزشکیان ساعاتی پس از آن اظهار نظر، در صفحه شخصی خود، در رشته توئیتی تصریح کرد: «جمهوری اسلامی ایران بر حفظ و تداوم روابط دوستانه با دولت‌های منطقه بر مبنای حسن همجواری و احترام متقابل به حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی همواره تاکید دارد. این امر نافی حق ذاتی ایران برای دفاع از خود در برابر تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی نیست. ما تا پای جان برای دفاع از کشورمان ایستاده‌ایم و مقاومت می‌کنیم. عملیات دفاعی ایران منحصرا علیه اهداف و امکاناتی می‌باشد که منشا و مبدا اقدامات تجاوزکارانه علیه ملت ایران هستند و ما آنها را اهداف مشروع خود می‌دانیم. ما به کشور‌های دوست و همسایه خود حمله نکرده‌ایم بلکه پایگاه ها، تاسیسات و امکانات نظامی آمریکا در منطقه را هدف قرار داده‌ایم.»

 حمله به اهداف دشمن در منطقه متوقف نخواهد شد
پس از تبیین رئیس جمهور، حجت الاسلام محسنی اژه‌ای، عضو شورای موقت اصل ۱۱۰ قانون اساسی هم در تایید، بیان رئیس جمهور در هدف قرار دادن پایگاه‌های متجاوز امریکا در منطقه به عنوان اهداف مشروع ایران تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در طول تاریخ همواره حسن همجواری و احترام همسایگان را نگهداشته و در بسیاری از سوانح و حوادث به یاری آنها شتافته است، لکن این امری بدیهی و یک اصل ثابت است، ایران به کسی که به ما تعدی نکرده ضربه نخواهد زد. اما در اسناد و حقوق بین الملل، حقِ دفاع مشروع برای کشور مورد تجاوز، امری مشروع و مورد تاکید است. عضو شورای موقت رهبری تصریح کرد: فعلا شواهد نیرو‌های مسلح ایران نشان می‌دهد جغرافیای برخی کشور‌های منطقه آشکارا و نهان در اختیار دشمن است و از آن نقاط علیه کشور ما در تجاوز استفاده می‌شود. محسنی اژه‌ای تاکید کرد حملات شدید به این اهداف ادامه خواهد داشت و این راهبرد هم‌اکنون در حال اجراست و دولت و دیگر ارکان نظام متفق‌القولند.

تا امریکا هست، منطقه روی آرامش نخواهد‌دید
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی هم در مطلبی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: سیاست‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران بر مبنای رهنمود‌های امام شهیدمان ثابت است. تا هنگامی که پایگاه‌های آمریکا در منطقه وجود دارد کشور‌ها روی آرامش را نخواهند دید. همه مسئولین و مردم بر روی این اصل متحد هستند.

 ایران در هجوم به دشمنان و پایگاه آنان تردیدی ندارد
پس از مواضع صریح رئیس جمهور و رئیس قوه قضاییه به عنوان اعضای شورای موقت اصل ۱۱۰ قانون اساسی، آیت الله اعرافی دیگر عضو این شورا در اظهار نظری تاکید کرد: ایران در هجوم به دشمنان و پایگاه آنان تردیدی ندارد و هر کشوری بخواهد مصون بماند باید راه استفاده دشمن از خاک خود را ببندد.
آیت الله علیرضا الله اعرافی، در گفت و گویی درباره حملات اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران با قدردانی از حضور شجاعانه مردم و حمایت از نیرو‌های مسلح کشورمان، افزود: از همه جریان‌ها، گروه‌ها، طبقات، نخبگان و رسانه‌ها می‌خواهیم در این کارزار تاریخی نقش موثر خود را در حمایت از ایران و اسلام ایفا کنند. عضو شورای موقت رهبری، طراحی جنگی، شجاعت و فداکاری بی‌نظیر نیرو‌های مسلح را که در غیاب فرماندهی کل قوا و امام شهیدان که بر اساس رهنمود‌های ایشان انجام می‌شود را مورد تمجید قرار داد و گفت: با اتکا بر خداوند و اعتماد به ملت ایران و ذخایر بی‌پایان معنوی، این شگفتی‌سازی‌های تاریخی نیرو‌های مسلح و سپاه عزیز و ارتش مقتدر با قدرت ادامه خواهد یافت. وی پشتیبانی مردم و دستگاه‌های مسئول از دفاع مقدس را عامل دیگری از تولید قدرت نوین ایران دانست و تاکید کرد: اکنون باید جنگ و پاسخ به تجاوز دشمن در صدر اولویت‌ها باشد و با تدبیر کامل معیشت مردم و جامعه از نیرو‌های مقتدر پشتیبانی شود. آیت الله اعرافی با اشاره به پشتوانه حقوقی و مشروعیت دینی و اسلامی ملی دفاع ایران در برابر تجاوز دشمن آمریکایی صهیونیستی، تاکید کرد: دفاع از اسلام و ایران وظیفه ملی، انقلابی و اسلامی همگان و فتوای همه مراجع و فقها است که اراده ملت هم بر آن استوار است. مدیرحوزه‌های علمیه خاطرنشان کرد: همه کشور‌ها دنیا و منطقه بدانند که ایران در کنار مسلمانان و آزادیخواهان جهان و کشور‌های منطقه است، اما در هجوم به دشمنان و پایگاه آنان تردیدی ندارد و هر کشوری بخواهد مصون بماند باید راه استفاده دشمن از خاک خود را ببندد.

 پتک پزشکیان برتوهمات ترامپ
مواضع روز گذشته رئیس جمهور در تکمیل پیام ویدئویی قبلی او، مهر و پتک پایانی برتوهمات ترامپ بود. دکتر پزشکیان در جریان بررسی مباحث درمانی کشور با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خطاب به مردم ایران گفت: «از مردم عزیز کشور که با قدرت و صلابت و با شور و شوقی که در صحنه دارند، باعث ناامیدی دشمن شدند، قدردان هستیم. دشمن تصورات خامی از گفته‌های من داشت و هدفش این است که ما و کشور‌های همسایه در جنگ باشیم و به دنبال ایجاد اختلاف بین ما به دیگر کشورهاست. بار‌ها گفته شده و طبق فرمایشات رهبر شهید انقلاب ما با کشور‌های همسایه برادر هستیم و باید ارتباطاتمان خوب باشد.» دکترپزشکیان تصریح کرد: «اگر بخواهند از هر کشوری به خاک ما حمله و تجاوز کنند، مجبوریم به این حمله پاسخ دهیم و این پاسخ دادن به معنای این نیست که ما با آن کشور دعوا و اختلاف داریم و یا می‌خواهیم مردم آنجا را ناراحت کنیم و ناگزیر باید پاسخ دهیم. هر مقدار که فشار به مردم و خاک ما زیاد باشد، قدرت برخورد ما بیشتر خواهد بود.» پزشکیان اضافه کرد که ما از نظر اعتقادی از کشتار انسان‌های بی گناه بیزاریم. آمریکا و اسرائیل از اینکه این تعداد کودک را می‌کشند آیا شرم می‌کنند؟ آیا از اینکه بالای ۵۰ هزار کودک را در غزه می‌کشند شرم می‌کنند؟ در مقابل کسانی که به کشور ما حمله کنند با قدرت ایستاده‌ایم و با قدرت پاسخ می‌دهیم و قطعا نیرو‌های مسلح و بسیجی‌های ما در تمام نقاط کشور حضور دارند و با تمام وجود از مملکت دفاع خواهند کرد و خوابی را که آنها برایمان دیده‌اند، قطعا آشفته خواهند کرد. ایران و مملکت ما در برابر قلدری، ظلم و تجاوز سرخم نکرده و نخواهد کرد. وی تصریح کرد: ما نگران مردم عزیزی که این تنش در منطقه آنها را ناراحت کرده هستیم و عذرخواه آنها بودیم. پزشکیان بیان کرد: ما با کشور‌های منطقه دوست هستیم و آنها برادر ما هستند. باید دست در دست یکدیگر تلاش کنیم و اجازه ندهیم آمریکا و اسرائیل با فریب دادن کشور‌های منطقه مقابل هم بایستند، در داخل و اطراف کشور کسانی هستند که با ما مشکل دارند، اما اکنون زمان مطرح کردن این اختلافات نیست. اگر اختلافی هست ما باید بین خودمان آنها را حل کنیم. اجازه ندهیم این اختلافات باعث شود دشمنان به نیات شوم خود برسند و این مساله امکان‌پذیر نخواهدبود. از همه مردم قدردانی می‌کنیم. رییس جمهور بیان کرد: مردم با حضور در خیابان وفاق و همدلی را به صحنه بکشند همه اقشار و گروه‌ها به میدان بیایند، چون می‌خواهیم از آب و خاک کشورمان دفاع کنیم. عضو شورای موقت رهبری در پایان تاکید کرد: با همه مشکلات و دغدغه‌هایی که در ایران و مملکت هست ما با تمام وجود و با حضور همه مردم، احزاب، گروه‌ها و جناح‌ها مقابل دشمن خواهیم ایستاد و اجازه نخواهیم داد یک وجب از خاک کشورمان را تصاحب کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار