کد خبر: 1347388
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۳
تراکتور در انتظار تصمیم AFC؛ ادامه لیگ نخبگان آسیا چه می‌شود؟ کنفدراسیون فوتبال آسیا در چند روز آینده در رابطه با نحوه برگزاری بازی‌های لیگ نخبگان آسیا در منطقه غرب تصمیم‌گیری می‌کند.

جوان آنلاین: طبق برنامه ریزی کنفدراسیون آسیا قرار بر این بود که دیدار‌های مرحله حذفی رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا به صورت رفت و برگشت برگزار شود.

به گزارش ایرنا، تیم فوتبال تراکتور ایران بعد از عملکرد عالی در مرحله گروهی و قرار گرفتن در رتبه سوم منطقه غرب باید مقابل تیم فوتبال شباب الاهلی امارات قرار بگیرد.

قرار بر این بود که مرحله رفت این رقابت‌ها در تاریخ ۱۱ و ۱۲ اسفند برگزار شود، اما به دلیل تحولات منطقه و شرایط جنگی دیدار‌های منطقه غرب به دستور کنفدراسیون آسیا به تعویق افتاد.

با توجه به اینکه طبق اعلام رسمی afc دیدار‌های مرحله نهایی به صورت متمرکز در عربستان برگزار خواهد شد، حالا فدراسیون کشور عربستان و نماینده‌های باشگاه‌های این کشور به کنفدراسیون آسیا پیشنهاد دادند که بازی‌های این مرحله نیز در چند روز قبل‌تر از مرحله نهایی و به صورت تک بازی در شهر جده عربستان برگزار شود تا تقویم باشگاهی تیم‌ها خراب نشود.

همچنین یک خبرنگار عربستانی مدعی شده که: کنفدراسیون فوتبال آسیا در حال تصمیم‌گیری برای برگزاری بازی‌های مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا در منطقه غرب به صورت تک‌بازی در تاریخ ۶ و ۷ آپریل (۱۷ و ۱۸ فروردین) است. به احتمال زیاد این مسابقات در عربستان سعودی برگزار خواهد شد.

باید دید در نهایت کنفدراسیون فوتبال آسیا در رابطه با نحوه برگزاری لیگ نخبگان آسیا چه تصمیمی را اتخاذ می‌کند و نماینده فوتبال کشورمان در چه زمان و مکانی مقابل نماینده امارات قرار خواهد گرفت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار