کد خبر: 1346106
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۰
هارت و پورت‌های توخالی ترامپ ما از هارت و پورت‌های آمریکا و رژیم صهیونی نمی‌ترسیم؛ مقاومت عظیم منطقه از جبل‌الطارق تا دامنه‌های هیمالیا برای به اسارت گرفتن نیرو‌های آمریکا و اسرائیل لحظه شماری می‌کنند و آمریکایی‌ها و صهیون‌ها باید بترسند نه ما.

جوان آنلاین: سردار محمدرضا نقدی مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نوشت: ویتکاف دستیار ترامپ روز گذشته در مصاحبه تلویزیونی گفته: «ترامپ از مقاومت و تسلیم نشدن ایران با وجود فشار سنگین نظامی آمریکا متعجب است» باید گفت آنچه تعجب برانگیز است مقاومت ایران اسلامی نیست، بلکه بی‌سوادی و ناآگاهی رهبران کشور مدعی ابرقدرتی و رهبری جهانی است. معلوم است رئیس جمهور و سران آمریکا نه‌تنها تاریخ نمی‌دانند، بلکه حتی زحمت مرور حوادث یکی دو دهه اخیر کشور خودشان را هم به خود نداده‌اند.

حدود بیست سال پیش زمانی که نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران نه ماهواره‌ای در آسمان داشتتند، نه موشکی بالستیکی که پدافند را رد کند و اسرائیل را بزند نه حتی یک سامانه پدافند هوایی بومی داشتند، نه پهپادی در کشور تولید انبوه می‌شد، نه موشک‌های ضد ناو و اژدر‌ها و زیر دریایی‌های برد بلند انفجاری در کار بود. نه قایق‌های موشک انداز با ۱۱۰ نات سرعت؛ و دستمان از خیلی سلاح‌های که امروز داریم خالی بود. سازمان جهادی نیرو‌های مقاومت اسلامی هم ده درصد امروز نبود و ما دستمان کاملا خالی بود. آمریکا و اروپا فقط در منطقه غرب آسیا ۹ فروند ناو هواپیمابر، ۳۷۷ فروند انواع ناو جنگی، ۲۸۰۰ فروند هواپیما‌های مختلف جنگی و یک میلیون و یکصد هزار نفر نیروی رزمنده مستقر کرده بودند نترسیدیم! حالا بترسیم؟

در آن موقع رئیس جمهور وقت آمریکا بوش گفت: «همه کشور‌ها تکلیفشان را روشن کنند اگر با ما نیستید، بر ما هستید و حسابتان را می‌رسیم.» از میان ۲۰۰ کشور جهان تنها کشوری که جرأت کرد بگوید ما با آمریکا نیستیم، جمهوری اسلامی ایران بود. حالا انتظار داری با آمدن یک ناو هواپیمابر و چند ناو دیگر و کمتر از صد هواپیمای جنگی ایران امروز جمهوری اسلامی با دستان پر از سلاح و همراهی مقاومت سازمان یافته و قدرتمند بترسد و جا بزند! از این هارت و پورت‌های آمریکا و رژیم دیگر بچه‌ها‌مان هم نمی‌ترسند. مقاومت عظیم منطقه از جبل‌الطارق تا دامنه‌های هیمالیا برای به اسارت گرفتن نیرو‌های آمریکا و اسرائیل لحظه شماری می‌کنند این شما هستید که باید بترسید نه ما.

این نیرو‌های اندک که چیزی نیست همان عِده و عُده ۲۴ سال پیش را هم به منطقه بیاورید نخواهیم ترسید، چون خدا با ماست و بالاتر از دستان پر از سلاح قلب‌های پر از ایمان ماست. خدا با ماست و اگر غفلتی هم در سلاح و سازمان داشته باشیم، خدا به‌موقع آن را جبران خواهد کرد. خدایی که کودتای ۲۱ بهمن ۱۳۵۷ را با انقلاب ۲۲ بهمن شکست، خدایی که ریگ‌های بیابان را مامور شکست نیرو‌های دلتا کرد، خدایی که اولین نفتکش تحت پرچم آمریکا در خلیج فارس یعنی بریجتون را روی مین برد و تمام هیبت شما را شکست، همان خدایی که تفنگدارانتان را به دام تکاوران نیروی دریایی سپاه انداخت و ذلیلتان کرد، همان خدایی که ده‌ها کودتا و فتنه تان را در این ۴۷ سال در هم شکست و جز ننگ ابدی برای شما نگذاشت همان خدا امروز در کمین شماست. ان ربک لبالمرصاد. 

منبع: دفاع پرس

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار